Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Dziarson promował(a) i podpiął/eła ten temat
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, ryba napisał:

za wiele z tej listy nie mam.

Semprony, phenom pod unclock, e8600 i ddr2.

Gorzej z czasem i silami do tego bajzlu.

To walnij 6.0+ na e8600 z ddr2, ja nie mam siły do 775 :) dzisiaj pierwszy raz w życiu cisnąłem FX na LN2, było fajnie, póki proc nie okazał się kiepski i szron nie wylazł do slotów RAM, co skutecznie uniemożliwiło mi puszczenie 2 z 5 benchy :D

Edytowane przez phobosq
Opublikowano

Tyle to moge, bo wystarczy kaskada :D na dniach pomyslimy, musze zobaczyc ile M2F mam w magazynku.

26 minut temu, phobosq napisał:

To walnij 6.0+ na e8600 z ddr2, ja nie mam siły do 775 :) dzisiaj pierwszy raz w życiu cisnąłem FX na LN2, było fajnie, póki proc nie okazał się kiepski i szron nie wylazł do slotów RAM, co skutecznie uniemożliwiło mi puszczenie 2 z 5 benchy :D

Papieru trzeba powpychac w sloty :D

Opublikowano

DFI JR P45 mam, ale po którejś sesji z E8400 na SS jej odwaliło i już nie robi 600 FSB, schody powyżej 550 się zaczynają.

28 minut temu, ryba napisał:

Tyle to moge, bo wystarczy kaskada :D na dniach pomyslimy, musze zobaczyc ile M2F mam w magazynku.

Papieru trzeba powpychac w sloty :D

za słabo nawpychałem, spieszyłem się, poza tym jak już chyci szron to jest za późno, suszara i rebench :) i tak proc słaby, z 5.4 air ledwo 7.2-7.3 na LN2 zrobił

Opublikowano

Reszta świata albo zbiera sandbagi, albo ma wywalone, my na razie ciśniemy, schody dopiero się zaczną :)

hwbot zmienił layout, imho tragedia, ale pewne rzeczy się nie zmieniają :D teraz jeszcze miesiąc będą bugi naprawiać

image.thumb.png.2086e71c1b9f4470ec1ebd28330d4e1b.png

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wrobel_krk napisał(a):

Jest sens coś odpalać na 5800x czy rtx 3080?

Możesz spróbować Solar Baya na 3080: https://hwbot.org/competition/Country Cup 2024 - GPU/stage/5866_3dmark_-_solar_bay

5800X mógłby podejść pod y-crunchera 1b <5505 MHz (https://hwbot.org/competition/Country Cup 2024 - Tweaking/stage/5874_y-cruncher_-_pi-1b_by_benchmate_-_8_core_amd_-_5505mhz), ale tu go zjadają 9700X, 7700(x), 7800X3d i mam już namiar na pierwszy i trzeci z nich. Jest jeszcze pifast < 5005, ale tu mam już naszykowany dobry wynik z 15.85, ale jeśli to pobijesz, to zrobię ci miejsce.