Aruuus77 10 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Gra ktos z Was na PC i na Oledzie od LG ? Jak ustawiliscie HDR ?
Pavel87 703 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Ja grałem. Niestety gra już odinstalowana. Na pewno ustawiłem peak brigtness wyżej niż domyślne ustawienia i black point na -0.2. Myślałem, że wpadnie jakiś poradnik na GamingTech na Youtube ale niestety nic się nie pojawiło a gra już skończona
ODIN85 3 501 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Chory był. A zresztą ostatnio dowiedziałem się że to Niemiec co już od 8 lat mieszka w Australi. Także ktoś poleci jakiś inny kanał z ustawieniami hdr? bo niemca to się nie będę słuchach. 1
Aruuus77 10 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września To wcześniej nie słyszałeś, że to Niemiec 😀❓
Pavel87 703 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Nie kicał jak kangur. Za to przy odpowiednim ustawieniu HDR na oledziku, wąsik pod nosem miał aż nazbyt widoczny 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Chociaż zrozumiał swój błąd Edytowane 1 Września przez ODIN85 1
Aruuus77 10 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września No i skończyłem grę bez pomocy kolegi z Australii. Fajna gierka jak się nie ma czasu na open worldy AAAAAA. Mi zajęło 19.5h, ale dużo zawsze tracę czasu na ustawienia HDR, OC GPU itp. Rzeczywiście dopiero od 10 rozdziału zaczyna się robić dynamiczniej. Grałem na trudnym, ale gra była przyjemnie łatwa na tym poziomie, bez zaglądania w każdy kąt żeby zdobyć jak najwięcej ulepszeń. Jedyne co mi mocniej przeszkadzało to fsr4 + nocne misje - straszny ghosting, postać się wręcz rozciągała na ekranie.
łukasz850 140 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 1 minutę temu, Aruuus77 napisał(a): No i skończyłem grę bez pomocy kolegi z Australii. Fajna gierka jak się nie ma czasu na open worldy AAAAAA. Mi zajęło 19.5h, ale dużo zawsze tracę czasu na ustawienia HDR, OC GPU itp. Rzeczywiście dopiero od 10 rozdziału zaczyna się robić dynamiczniej. Grałem na trudnym, ale gra była przyjemnie łatwa na tym poziomie, bez zaglądania w każdy kąt żeby zdobyć jak najwięcej ulepszeń. Jedyne co mi mocniej przeszkadzało to fsr4 + nocne misje - straszny ghosting, postać się wręcz rozciągała na ekranie. Ta gra to jest kopia jedynki. Odgrzany kotlet. Od początku było widac, że z powodu tej dziewczyny mafiosa będą problemy. Od początku się przystawiała do bohatera najpierw proponujac owoce. Edytowane 3 Września przez łukasz850 1
Aruuus77 10 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września To prawda. Historia fajna, ale przewidywalna. Chociaż miałem jeden moment nadziei, że potoczy się inaczej😀
maras2574 890 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Nie rozpędzajcie się za bardzo Panowie, nie wszyscy jeszcze grę przeszli 1 2
maras2574 890 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 3.09.2025 o 11:05, j4z napisał(a): To gadzina jedna
łukasz850 140 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 13 godzin temu, maras2574 napisał(a): Spoiler Wiesz mieli dużo szans, zeby uciec. Dobrym momemtem był atak na szefa mafi. wtedy prawie szef mafi stracil wszystko. Byli by w stanie uciec. Bohater pozbył się rywali mafii i źle skończył. 1 2
maras2574 890 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Dzięki za zajebisty spojler, brawo !!! Edytowane 5 Września przez maras2574 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Jeszcze pisałeś wyżej aby się nie rozpędzać... ludzie są ... 2
tgolik 546 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 19 minut temu, maras2574 napisał(a): Dzięki za zajebisty spojler, brawo !!! Ja zdążyłem w ostatniej chwili odwrócić wzrok i zamknąć stronę z forum.☹️
j4z 937 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września ban it! 9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): ludzie są ... Po to żeby żyć i tańczyć. 10 minut temu, tgolik napisał(a): Ja zdążyłem w ostatniej chwili odwrócić wzrok i zamknąć stronę z forum.☹️ A Ty chyba ograłeś?
maras2574 890 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 11 minut temu, tgolik napisał(a): Ja zdążyłem w ostatniej chwili odwrócić wzrok i zamknąć stronę z forum.☹️ Ja niestety nie 5 minut temu, j4z napisał(a): ban it! Po to żeby żyć i tańczyć. Pomijając Lady Pank, w końcu weekend się zaczął No ale bez jaj 1
j4z 937 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Normalnie za spoilery powinien być ban na takim forum. Jak ja się wściekałem na audiozoofili, jak w tematach serialowych/filmowych rzucali spoilami i nic sobie z tego nie robili. ...tacy są. 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) 17 minut temu, j4z napisał(a): ban it! 10 minut temu, j4z napisał(a): Normalnie za spoilery powinien być ban na takim forum. Jak ja się wściekałem na audiozoofili, jak w tematach serialowych/filmowych rzucali spoilami i nic sobie z tego nie robili. ...tacy są. Oczywiście, gdzie nie byłem to za spoiler były wycieczki w bieszczady, za chamski to na długi okres. Edytowane 5 Września przez AndrzejTrg
tgolik 546 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Godzinę temu, j4z napisał(a): ban it! Po to żeby żyć i tańczyć. A Ty chyba ograłeś? Ograłem 3 rozdziały, później obowiązki na forum. I po drodze trochę RDR2 (w końcu mi zatrybiło) i AC Oddysey. Kusi jeszcze Cronos ale ostatnio nie mogę grać "z ważnych przyczyn rodzinnych" 1
maras2574 890 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września 9 godzin temu, tgolik napisał(a): trochę RDR2 (w końcu mi zatrybiło) Noooo,to w końcu poczujesz co to gra petarda 1
marcin_o26 16 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września boże, to tylko głupi spoiler głupiej gierki a wy się zachowujecie jakby skrzywdził waszą matkę xd 1
Rekomendowane odpowiedzi