Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

No raczej nie późniejsze;)

Nie chodziło mi o czas akcji dodatku, tylko o to że rozdziały zostały z jakichś względów usunięte na etapie produkcji. Może po to by dać jej jako DLC, a może wcześniej nie nadawały się by dodać je do gry i wymagały jakichś zmian fabularnych aby trzymało się to kupy czy coś :)

Opublikowano
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

Z tego co widziałem to w trakcie prac - chociaż to jeszcze nie potwierdzone - jest Mafia 2 remake i druga część Old Country

Byłoby super, Hangar 13 wypracował już pewną formułę Mafii, która działa. Remake jedynki w ich wykonaniu był bardzo dobry, więc z dwójką też dadzą radę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Fatality napisał(a):

Z tego co widziałem to w trakcie prac - chociaż to jeszcze nie potwierdzone - jest Mafia 2 remake i druga część Old Country

Niech jaj nie robią. Mafia 2 dobrze wygląda i ma klimacik. Jedyne co to misji pobocznych brakowało.

Opublikowano
9 minut temu, Keller napisał(a):

Niech jaj nie robią. Mafia 2 dobrze wygląda i ma klimacik. Jedyne co to misji pobocznych brakowało.

Moze to sentyment ale dla mnie Mafia 2 to 9/10 gra. Miałem hype na tą grę od ~2007 roku więc może dlatego. 

Jakby zrobili coś ze współczesną grafiką - przy zachowania klimatu i dorzucili misje poboczne pozwalające na większą eksplorację świata aby było co w nim robić - kupiłbym bez wahania. 

• Upvote 1
Opublikowano

Parę miesięcy temu grałem Mafię 1 i 2. Jedynka mega, bardzo mi podeszła, podobała mi się ta krótka i skondensowana historia. Dwójki nie dałem rady skończyć, fabuła słaba pocięta jakieś dziwne motywy z tą siostrą co jest potem jej nie ma, pojawia się i znika o co kaman i ten "kolega" głównego protagonisty meh.

Old Country nie grałem ale dużo osób pisało że gra nudna w cholerę. 

Opublikowano
11 minut temu, Fatality napisał(a):

Moze to sentyment ale dla mnie Mafia 2 to 9/10 gra. Miałem hype na tą grę od ~2007 roku więc może dlatego. 

Jakby zrobili coś ze współczesną grafiką - przy zachowania klimatu i dorzucili misje poboczne pozwalające na większą eksplorację świata aby było co w nim robić - kupiłbym bez wahania. 

No dla mnie klimat był, szczególnie gdy wbiły się misje zimą. Ale za krótkie. Nie sądzę też że na nowych silnikach jak UE5 da się fajną zimę zrobić by ten klimat zachować.