Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

A jak kupię w dniu premiery i sprzeda się tyle samo sztuk to co to zmieni? :E

Dziwne rozumowanie.  Nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć... 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Masz na myśli 3 czy remake?:E

Remake 😁

17 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Nie wiesz tego a jednak zrobiłeś pre-order :E

Nie wiem czy wiesz ale na steam bez problemu gierkę można zwrócić.. :E

Opublikowano
3 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Remake 😁

Nie wiem czy wiesz ale na steam bez problemu gierkę można zwrócić.. :E

Wiem to. Ale bzdurą jest kupowanie kota w worku skoro można poczekać maksymalnie jeden dzień po premierze na oceny, recenzje.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Wiem to. Ale bzdurą jest kupowanie kota w worku skoro można poczekać maksymalnie jeden dzień po premierze na oceny, recenzje.

Tylko co mi po recenzjach skoro wiele razy bawiłem się dobrze, a recenzje sugerowały crapa.. Ofc nie mówię tutaj o grach pokroju ostatniego mindseye :)

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
5 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Oceny recenzje i opinie graczy o niczym nie świadczą:E

Opublikowano

A co 5090 podziała na bugi, glicze, błędy w zadaniach, niedopracowania i ogólnie fuszerkę programistyczną, gdzie wiele gier jest premierowo w zasadzie w fazie beta :E Tak samo nie poprawi jakości zadań pobocznych, zwalonych elementów gameplayu, AI czy głównej fabuły jeśli ta będzie np. po prostu średniakiem.

Oczywiście chciałbym, aby ta gra była dobra i dopracowana na premierę :E A jak nie to chociaż w takim stanie, że ogarną co najważniejsze patchami w ciągu kilku miesięcy i wtedy dopiero się kupi jak będzie warto :E

• Like 1
Opublikowano
22 godziny temu, Crew 900 napisał(a):

A tyle się pisze ludziom by nie robili pre-orderów. Po co wam  to? Kopia gry wam nie ucieknie :E

Ty się nie śmiej, ale na PCL gość autentycznie pisał, że może zabraknąć cyfrowej wersji i że trzeba robić preorder. :E  Żadnej emotki, więc wyglądało, jakby mówił serio. No chyba, że to był jakiś poziom ironii, którego nie ogarniałem. 

• Haha 1
Opublikowano

Po premierze raczej cena idzie w dół. Nie trzeba tego ograć, tym bardziej jak to SP na premiere. W obecnych czasach kiedy pelno zbugowanych gniotów , lepiej poczekać na recenzję, te nieopłacone i dopiero zdecydować. Im większy gniot tym szybsza obniżka ;)

• Upvote 1