tuhmunud 40 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Data wydania: 18 lutego 2025 Producent: Obsidian Entertainment Platformy: Xbox Series X/S, Microsoft Windows Rozgrywka przeniesie nas w dotąd niedostępną część Eory - Living Lands, jak wysłannika Imperium Aedyr (Aedyrskiego?), który ma za zadanie zbadać tajemniczą plagę znaną jako "Zmora Snów" ("Dream Scourge"). Gra ma oferować zarówno widok z pierwszej jak trzeciej osoby. Reveal trailer: Gameplay trailer: Story trailer: Szkoda że przenieśli na następny rok, nie mogę się doczekać 1
daerragh 28 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Czekam! Pillars of Eternity i PoE II: Deadfire mnie soba urzekly. Obie gry ukonczone kilkukrotnie. A slyszales, ze PoE1 dostalo w tym roku kilka patchy? Edytowane 30 Października przez daerragh
tuhmunud 40 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 6 minut temu, daerragh napisał: A slyszales, ze PoE1 dostalo w tym roku kilka patchy? Wow, faktycznie na steamie całkiem duży patch wleciał 6 czerwca. Mam nadzieję, że Avowed będzie grą bardzo dobrą i skłoni ludzi do ogrania Pillarsów. Obie gry wspominam bardzo dobrze, ale w Deadfire utknąłem przy wyborze frakcji i jakoś nie byłem w stanie podjąć tej gry z powrotem 1
daerragh 28 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 2 minuty temu, azgan napisał: Walka strasznie drewniana Ale np. nie przeszkodzilo to Skyrimowi sprzedac sie w dziesiatkach milionow kopii i ludzie bawili sie swietnie. Ciezko jest zrobic dobra walke w prawdziwym RPG z widokiem FPP. W sumie nikomu to sie jeszcze nie udalo. Edytowane 1 Listopada przez daerragh
Jaycob 91 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Edycja premium - 5 dni wcześniejszy dostęp. Co za g. trend.
azgan 258 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ja wiem że GAME PASS no ale z cenami to Microsoft chyba upadł na głowę 🙃 Avowed Digital Standard Edition – 349,00 zł (69.99 dolarów) Gra w wersji cyfrowej Avowed Digital Premium Edition – 449,00 zł (89,99 dolarów) Gra w wersji cyfrowej Wcześniejszy dostęp do gry (o 5 dni) Dwa pakiety skórek Dostęp do cyfrowego artbooka i ścieżki dźwiękowej Avowed Premium Edition SteelBook – ok. 479 zł (94.99 dolarów) Gra w wersji cyfrowej (kod w pudełku) Wcześniejszy dostęp do gry (o 5 dni) Dwa pakiety skórek Dostęp do cyfrowego artbooka i ścieżki dźwiękowej Steelbook Mapa świata - Living Lands W Avowed gracze wcielą się w rolę 1 2
Szambo 0 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pewnie kiedyś w to zagram... aczkolwiek nie lubię tego świata z PoE... nigdy jakoś do mnie nie trafił ten motyw z jakąś wędrówką dusz.
PaVLo 78 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ja osobiście czekam na ten tytuł. Bardziej mi on przypomina The Elder Scrolls IV: Oblivion, w którego zagrywałem się godzinami, a momentami nawet Hexen 2 Edytowane 3 godziny temu przez PaVLo 1
daerragh 28 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://ithardware.pl/aktualnosci/microsoft_avowed_cena_polska-36567.html i znowu jestesmy najlepsi! 1 1
azgan 258 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wymagania minimalne: System operacyjny: Windows 10/11 z aktualizacjami Procesor: AMD Ryzen 5 2600 / Intel i5-8400 Pamięć: 16 GB RAM Grafika: AMD RX 5700 / Nvidia GTX 1070 / Intel Arc A580 DirectX: Wersja 12 Pamięć masowa: 75 GB dostępnej przestrzeni Wymagania zalecane: System operacyjny: Windows 10/11 z aktualizacjami Procesor: AMD Ryzen 5 5600X / Intel i7-10700K Pamięć: 16 GB RAM Grafika: Grafika: AMD RX 6800 XT / Nvidia RTX 3080 DirectX: Wersja 12 Pamięć masowa: 75 GB dostępnej przestrzeni Edytowane 2 godziny temu przez azgan
Crew 900 68 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Najdroższa gra opczywiście w PL.. Update To są jaja Edytowane 1 godzinę temu przez Crew 900
ODIN85 244 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu To pewnie przez ten najdroższy prąd
Rekomendowane odpowiedzi