Tester Wrażeń 839 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Ja w to gówno przestałem grać jak zobaczyłem optymalizacje nawet na 5090 Jebać brudasów z capcom 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Obejrzałem. Trochę przesadza w kwestii sterowania. Nie jest aż tak nieintuicyjne, szczególnie myli się przy przywoływaniu wierzchowca - nie ogarnął, że wystarczy wcisnąć strzałkę w górę na padzie, aby to zrobić. Opcji personalizacji jest tutaj mnóstwo. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Roadmapa na najbliższe tygodnie: Edytowane 25 Marca przez Jaycob 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Chyba mam problem - uzależniłem się. Prawie wszystkie bronie sprawdzone. Jak widać, przoduje SnS – fantastyczna broń, świetna zarówno do ataku, jak i obrony, a przy tym bardzo mobilna. Mimo że poświęciłem sporo czasu, nie jestem zbyt dobry w tej grze. Mój rekord z "hartowanym” Rey Dau to 11 minut. Wciąż nie mam 3-tier dekoracji. 1
Reddzik 2 778 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca Masz tyle godzin, a jak z achievami? Odpaliłem konsolę PS5, a tam znajomy grał w MH Wilds, patrzę a ten ponad 100 godzin i wbił platynę, ale on to lubi tego typu grę, MH Rise na Switchu miał ponad 200 godzin, i platynę w Wild Hearts- czyli podróbka MH od EA. Gram powolutku, miałem dwa dni przerwy, ale trzeba będzie przejść.
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Zrobiłem wszystko na 80%. Resztę raczej ominę. Jakoś nie mam zamiaru łowić ryb – gdyby chociaż oferowały ciekawą nagrodę, jak strój w Stellar Blade… kto wie, ten wie. Albo jedno z osiągnięć to przejrzenie 30 profili innych graczy – to nie dla mnie. Najważniejsze trofea związane z polowaniami wbiłem. Mnie to wystarczy. 1
Phoenix. 4 738 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca https://www.ppe.pl/news/366728/monster-hunter-wilds-pierwsza-aktualizacja-poprawi-zuzycie-vram-warstwowe-bronie-pojawia-sie-w-przyszlosci.html
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Może to poprawić wydajność i wczytywanie wyższej jakości tekstur. Kilka nowości i zmian w balansie: https://www.monsterhunter.com/wilds/pl/topics/director-letter/ Cytat Dzisiaj ogłoszono, że Monster Hunter Wilds sprzedał się w ponad 10 milionach egzemplarzy na całym świecie. Ogromnie nas cieszy, że tak wiele osób na całym świecie decyduje się na grę. Aby uczcić przekroczenie progu 10 milionów, planujemy udostępnić darmowy pakiet przedmiotów dla społeczności, zatem czekajcie na więcej informacji. Chcielibyśmy również podziękować Wam za liczne komentarze, przemyślenia i opinie, które napłynęły do nas od momentu premiery gry. Ładny wynik. 10 baniek w ciągu miesiąca.
Reddzik 2 778 Opublikowano 1 Kwietnia Autor Opublikowano 1 Kwietnia Rysław i jego opowiastki na temat Monster Huntera
Latest Trick 48 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Kupiłem wczoraj, przeszedłem przedwczoraj (do napisów, wiadomo że to dopiero początek), i tylko ostatni potworek zajął mi dłużej niż 10 minut, 13 bodajże. Nigdzie nie zginąłem, niczego nie musiałem powtarzać. Narzuca się pytanie, czy to jeszcze monster hunter? Niezmiennie jak na razie: World>wilds>gowno>rise Edytowane 22 Kwietnia przez Latest Trick
Phoenix. 4 738 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja https://wccftech.com/monster-hunter-wilds-enhanced-texture-streaming-1-011/
Rekomendowane odpowiedzi