MJRegul 583 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Nie no jak jeszcze ktoś przeczyta, że coś "malowałem" na karcie to stwierdzi, ze to trup i nie ma opcji na sprzedaż, karta w pudle, czeka na lepsze czasy sprzedażowe PS. swiatlo czyni cuda, w slonecznym brązowe, lekko e ciemni czarne Kurde, ciekawi mnie czemu tak nie zrobili od razu za to w 5009 dali czarny backplate ze zlotym przodem, fujka. Teraz, Doamdor napisał(a): Ten maluje GPU, a pod GPU czerwony pasek od karty dźwiękowej? Dźwiękowka Z SE juz zmieniona na Xonara, czerwonego paska brak 1
Send1N 5 578 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): Ten maluje GPU, a pod GPU czerwony pasek od karty dźwiękowej? Jeszcze ta biała naklejka na laminacie. Co nie? amatorka naklejka ewidentnie do zerwania, przypomniałeś mi właśnie jak zerwałem swego czasu na 2070S z SN'em 2 tyg po zakupie 1 1
MJRegul 583 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 7 minut temu, Doamdor napisał(a): Ten maluje GPU, a pod GPU czerwony pasek od karty dźwiękowej? Jeszcze ta biała naklejka na laminacie. Czarna z bialym tekstem. Bądźmy poważni. 7 minut temu, Doamdor napisał(a): Ten maluje GPU, a pod GPU czerwony pasek od karty dźwiękowej? Jeszcze ta biała naklejka na laminacie. EDIT: a, laminat, ok, sorka, szybciej pisze niz czytam, juz zrywam Edytowane 2 Lutego przez MJRegul
Pentium D 1 598 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Cytat northwestrepair3 godziny temu Which GPU to buy ? Here is an explanation 2
Rekomendowane odpowiedzi