UFO i inne niewyjaśnione zjawiska
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
Tak tylko wrzuce dla przypominajki: cos, co ma przeleciec kilka lat swietlnych do nas, nie bedzie raczej na widoku dla nas Tym bardziej malym pizdzikiem ze swiatelkami na bokach Nagrania kilka lat wczesniej - jakies kropeczki robia turbo akrobacje z nadludzka predkoscia przed samolotami USA, a teraz wisza sobie od tak nad miastami? -
Przez ryba · Opublikowano
Akurat zeby przeskoczyc W3, to nie trzeba sie az tak mocno starac. Graficznie bedzie lepiej, zmienic kilka mankamentow, ktore odstawaly i o ile fabulka bedzie dobrze napisana, to to bedzie dobra gra. OFC no pre-orders i zadnych recenzji od spalonych recenzentow woke/sprzedawczykow. I tak i nie. Co do tendencji w branzy masz racje w 100%, jednak jakby zrobic analize W3/CP2077 na dzien premiery, a ile zmienialo sie z czasem + dodatki, to jednak widac ze CDP stara sie o wiele bardziej o kilka leveli od reszty stawki. Swieci nie sa, mieli swoje glupie decyzje, wtopy i problemy w grach, lacznie z wywalaniem z gier zapowiadanych rzeczy, ale jednak w ich przypadku dociera glos ludu. Nie zrozum mnie zle, bo nie jestem ich psychofanem, trzeba na spokojnie chwalic co bylo dobre, a ganic z argumentami co bylo zle, wszystko bez emocji. Z drugiej strony to polaczki, a nie burgery z texasu i z pewnoscia dociera do nich analiza sukcesu BG3 czy niedawno POE2, jak rowniez wtopy dekady kilku gier za horrendalne budzety. CDP nie jest schowane za zadnym paywallem subskrypcji zeby odwalac maniane jak ostatnie SW od Ubi czy Starfield M$. Mnie najbardziej w W3 doskwieralo to, ze pomimo otwartego swiata wszystko prowadzone jak po sznurku, pierdylion znakow zapytania na mapce w wiekszosci bezwartosciowe skrzynki. -
Przez voltq · Opublikowano
Zastanawiam się właśnie czy warto kupić outlaws ale najpierw ogram dwa Jedi żeby zobaczyć czy mi podchodzi ten świat
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi