Komputer do gier, 4500 PLN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
To ostatnie, to gwóźdź do trumny i w erze PS5 się nie stanie raczej jednak zdecydowana większość konsol na rynku ma napęd. Ba, śmiem twierdzić że o ile TLOU3 wyjdzie teraz, to zahaczy jeszcze o ps4 -
Przez Isharoth · Opublikowano
Mam nadzieję że te crashe szybko naprawią, bo wczoraj crashowało mi kilka razy. Dziś jeszcze spróbuję standardowy profil w Afterburnerze, w razie co jakbym miał niestabilne UV - ale do tej pory od kilku miesięcy nie miałem problemu w żadnej grze. Generalnie próbowałem też zablokować klatki. Niestety w grze nie da się ustawić nic pomiędzy 60-120, więc będę musiał to zrobić przez Riva tuner. Od czasu jak zablokowałem do 60 to nie miałem crasha, no ale wtedy to już zbyt krótko miałem włączoną grę, więc może to przypadek. -
Przez x0Rysiu0x · Opublikowano
Kwestia większej ilości rdzeni właśnie mnie zastanawiała, więc na pewno bardziej się przydadzą, tym bardziej że na starym PC odpalałem emulator androida i było widać że brakuje mocy. Mam świadomość, że GTX 1660 Super na dzisiejsze czasy jest słaba, jednak jak na razie w zupełności mi wystarcza. W najnowsze gry nie gram, jeśli będzie potrzeba to kartę wymienię. Więc dlatego postanowiłem że obecnie przy niej zostanę. Do starego PC nie potrzebuję jakiejś dobrej karty, ważne żeby zmieściła się w budżecie +-250 zł. Do gier raczej nie będzie służył, więc jeśli w podanej kwocie znajdę na przykład Wiem, że RX570 są prądożerne, ale podałem ją jako przykład karty którą znalazłem za taką kwotę od sprzedawcy który prowadzi sklep i daje roczną gwarancję na używane karty które sprzedaje. Jeśli znajdę coś pokroju GTX1650 lub coś podobnego w kwocie około 250zł lub taniej z roczną gwarancją to jak najbardziej kupię, stary PC ma zintegrowaną kartę więc mogę sobie cierpliwie szukać. -
Przez trepek · Opublikowano
Nie Ty jeden Dzisiaj nie chce mi się nawet naciskać klawiszy aby odpisać na jakąś głupią pyskówkę. -
Przez maras2574 · Opublikowano
@LameismynameSzukaj TUTAJ , chyba coś jest
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi