j4z 941 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Trafiłem, jak przeglądałem ranking filmów z 2024 na FW. Może być spoko. https://www.filmweb.pl/film/Transformers%3A+Początek-2024-10046014
Send1N 4 171 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca The Banshees of Inisherin https://www.filmweb.pl/film/Duchy+Inisherin-2022-856901 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Transformes One jest spoko. Lepszy o tych ostaniach filmów z robocikami.
Oldman 465 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Obejrzałem sobie dzisiaj w 4K bo była swieża premiera, mi się podobało, polecam. 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca W dniu 22.05.2025 o 11:01, miro napisał(a): jeśli chodzi o nowe " Oszukać przeznaczenie " to nie oglądajcie żadnych kamer z torków, albo pseudo web-dl, które tez są podrasowanymi kamerami, z lektorami czy napisami AI bo juz za 2tyg, 06.06 ten film wjeżdża na VOD-y tylko przez przypadek wszedł do kin i niespodziewanie zarabia kupę siana.... 17 czerwca.
miro 706 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): 17 czerwca. tak, na dzień wczorajszy>> taka data odpłatnego wypozyczenia jest ustalona. ale 20/21 maja wszędzie podawali pierwotną datę 6.06, ten film do kin trafił przez przypadek, on miał od razu iść na VOD. A tu nagle zarobił kupę siana
ghostdog 905 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Ed Wood (1994) Lubię filmy Burtona ale jakoś się nie złożyło i dopiero teraz obejrzałem ten tytuł. Martin Landau odwalił kawał dobrej roboty (Oscar za rolę drugoplanową). Depp w swoim stylu. Bardzo dobra pozycja, szczególnie dla tych, którzy widzieli "arcydzieła" Wooda.
Stjepan 2 376 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca W dniu 6.06.2025 o 23:28, Oldman napisał(a): Obejrzałem sobie dzisiaj w 4K bo była swieża premiera, mi się podobało, polecam. Mi też się podobało, wreszcie świeżość w uniwersum AvP, fajnie pokazana planeta, wódz który ma pelerynę z ogonów xenomofrów, brutalna walka, oraz oryginalny motyw muzyczny z Predatora z robiłi mi film. 8/10. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Dużo głupotek ale tak to całkiem spoko. Można obejrzeć.
Send1N 4 171 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) "Dotknij trawy" @ODIN85 bo widzę że znasz wszystkie filmy i seriale jest jakiś w którym twoim zdaniem nie ma "dużo głupotek" bo jeszcze innej twojej opinii nie czytałem Edytowane 12 Czerwca przez Send1N 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ty mnie winisz za poziom dzisiejszych filmów i seriali? 2
Send1N 4 171 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca A chyba że tak rozmawiamy to tutaj pełna zgoda 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Zawsze lubiłem Robocopa, oczywiście te starsze wersje, ale tej sceny to nie kojarzę 2
Send1N 4 171 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Pierwszą część można spokojnie uznać za jeden z tych filmów które w życiu trzeba zobaczyć kolejne już dużo dużo słabsze niestety, tej sceny też nie pamiętam Edytowane 13 Czerwca przez Send1N 1
ghostdog 905 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Den of Thieves 2: Pantera 6/10 Ujdzie. Słabszy niż pierwsza część, która była słabą kopią "Gorączki". Jest posucha na rynku, jeśli chodzi o dobre filmy akcji. Bulter w tym filmie wygląda jakby był skacowany przez cały czas. Ogólnie to można obejrzeć, plus za europejski klimat.
Oldman 465 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca W dniu 12.06.2025 o 05:37, ODIN85 napisał(a): Dużo głupotek ale tak to całkiem spoko. Można obejrzeć. w kazdym filmie akcji jest duzo głupotek mniejszych i większych , w predatorze jedynce też było mnóstwo bzdur ale że przeszedł do kanonu kina to nie wypada mówic o nim zle. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, ghostdog napisał(a): Den of Thieves 2: Pantera 6/10 Ujdzie. Słabszy niż pierwsza część, która była słabą kopią "Gorączki". Jest posucha na rynku, jeśli chodzi o dobre filmy akcji. Bulter w tym filmie wygląda jakby był skacowany przez cały czas. Ogólnie to można obejrzeć, plus za europejski klimat. Dla mnie początek lepszy niż finałowy skok. Do piwka taki akurat. Edytowane 14 Czerwca przez ODIN85
Pawcio 84 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Ten film pokazuje funkcjonowanie hollywood od środka. Jest to male hermetyczne środowisko, bez znajomości, układów nie dostanie się roli pierwszoplanowej w najwiekszych produkcjach, talent aktorski nie wystarczy, jest to ładnie pokazane w tym filmie. Z afer związanych z hollywood można wywnioskować jak zgniłe jest to środowisko, ciekawe czy do dziś się coś w tej kwestii zmieniło na lepsze, bo lecą z propagandą równo. https://www.filmweb.pl/film/Mulholland+Drive-2001-30630
Send1N 4 171 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Odświeżyłem sobie w piątek obie części kill billa w remasterach 4K "głupotek" tam cała masa a świetnie się to oglądało mimo tego że oglądałem wcześniej obie części dwa razy polecam jak ktoś nie widział, ogólnie wszystkie filmy Tarantino są świetne! 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ech. Obejrzałem Księgowego 2. 2 oczka w dół w porównaniu do poprzedniej części. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Wynudziłem się niemiłosiernie. Już w Grzesznikach było ciekawiej 6 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Ech. Obejrzałem Księgowego 2. 2 oczka w dół w porównaniu do poprzedniej części. .
samsung70 210 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca SINNERS? miałem to oglądać, ale to wygląda jak jakiś musical... nie rozumiem skąd tam noty chyba 7/10 na IMDB...
ODIN85 3 502 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Tylko tu się naczytałem że to niby musical. Raczej ma mało z nim wspólnego. Edytowane 17 Czerwca przez ODIN85
Send1N 4 171 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 41 minut temu, samsung70 napisał(a): SINNERS? miałem to oglądać, ale to wygląda jak jakiś musical... nie rozumiem skąd tam noty chyba 7/10 na IMDB... 1/3 filmu jest całkiem spoko po czym jest ostry zjazd od momentu pojawienia się pierwszego wampira coś jak w pierwszej części gry far cry do momentu pojawienia się mutantów było dobrze
Rekomendowane odpowiedzi