Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak o gangsterce mowa to polecam American Gangster (2007) z Washingtonem https://www.filmweb.pl/film/American+Gangster-2007-130130 jeżeli jakimś cudem jeszcze nie widziałeś Mistrzostwo świata a nie jakieś Polskie popierdółki -
Przez j4z · Opublikowano
Kiedyś bez trawy seans był dla mnie stracony i tylko napisy i przyzwoite nagłośnienie. Dziś jak się najaram seans mnie nudzi, dźwięk z głośników TV, a z napisami nie oglądam. :p Kiedyś w kinie byłem w każdy weekend, a ostatnio na "Jak zostałem gangsterem" (ha tfu na ten crap z kupionymi ocenami). Jak to w życiu potrafi się pozmieniać... Oczywiście dubbingiem dziś gardzę, a kiedyś w produkcjach nie dla dzieci po prostu go nie było. Teraz widzę, że już spadły oceny - 7.3/10. Jakbym obejrzał drugi raz (czego nie zrobię), może i bym się zgodził. Jak na to szedłem, oceny były sporo ponad 8 bodajże, więc spodziewałem się dobrego polskiego kina kryminalnego, a dostałem komedyjke xd -
Przez Maxforces · Opublikowano
Oczywiscie jak sie znasz na robocie to zaoszczedzisz. Ale nie jak na taym fimiku, jak patrzysz dlugo terminowo to ten filmik to czego nie powinnienes wybierac material na kuchnie a szczegolnie blaty. Wyglada to ladnie przez pierwsze 5 lat. Nie obraz sie ale Ikea to badziew dobre na 6-8 lat. Z podejsciem do teszty mebli to powiem tak tam gdzie taniej to bedziesz zalowal. Material jest wazny na dluzsza mete. W sypialni mam meble wykonane z debu maja 20 lat sa odnowione, 3 wichura. Kazde Ikea sie chowaja. A kolor mozesz sobie zmieniac jak ci sie podoba. U syna mam szawki z Ikea ida do smieci po 7 latach. -
Przez Send1N · Opublikowano
Oryginalna ścieżka dźwiękowa (nie polska ) + napisyPL ewentualnie lektor, żaden dubbing oczywiście ciemno tak jak mówisz musi być ale z odurzaniem się to nie koniecznie bo często wymyka się z pod kontroli jak już się zacznie i człowiek 2/3 filmu nie pamięta -
Przez j4z · Opublikowano
Powiem Wam ciekawostkę. Nie tylko Polacy narzekają na za ciche dialogi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi