Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ludzie znudzą się albo odbiją od poe2 to akurat będzie nowy sezon. Mi tam się i poe2 i d4 podoba pewnie jestem dziwny:) -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Tylko, jeżeli poruszasz się w swoich zdroworozsądkowych proporcjach. No to inaczej. Wyobraź sobie, że na tę bułkę ktoś sypie... 3 kg sezamu. Jest ktoś, dla kogo to będzie ok ilość? Na moje oko dla każdego przy zdrowych zmysłach będzie to przesezamowana bułka (błąd). Tak samo jak scena RT z milionem promieni. Nic nie wniesie. Jedynie zepsuje (wydajność np.). Więcej, nie zawsze znaczy lepiej. -
Przez RedDragonPL90 · Opublikowano
Czaję. To szukam jakiejś używki. A powiedzmy do tych 600-700 zł to jaka najlepsza używka? Najlepiej z gwarancją. Bo też nie ukrywam, że jestem niedzielnym graczem starszych gier i pewnie i to 8 GB mi starczy w zupełności, a jeśli nie to sobię mogę zawsze zmienić na coś mocniejszego chociaż wtedy to pewnie juz całego kompa. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ale możemy się spotkać w ślepym teście gdzie większość użytkowników szumnie stwierdzi, że wygląda coś już źle/przesadzenie pomimo tego jak bardzo zarzyna topowy sprzęt. Nie widzisz trendu gdzie im więcej FPS jest zżerane tym ludzie bardziej bezkrytycznie mówią o grafice - podświadomie, skoro coś zarzyna taki sprzęt to jest bezapelacyjnie wizualny premium. Mi osobiście swojego czasu nie podobały się pewne efekty w CP2077 z profilu ultra nad high. Kwestia gustu i biustu. Potem jest "ło kurła 20FPS demo wieśmina RT PT DLSS 5.0, to jest przyszłość" - a mi to ze screenów wygląda jak pierwsza lepsza wioska ze Stalkera 2. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Jakoś nie było czasu zaglądać w sprzętowe ostatnio...kupił już ktoś tego arrowa na forum? @leven??
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi