Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Jest jak ze wszystkim - są dobre produkty i niedobre. Jak ktoś niekoniecznie chce Lego, a chciałby poskładać taniej to mogę śmiało polecić Mould King. Klocki są naprawdę dobrej jakości, a same zestawy ciekawe (mówię o odpowiednikach technic). Mam kilkanaście autek, same Lego i w tym 2 Mould King i złego słowa na jakość nie mogę powiedzieć. Jedyne co może być kłopotliwe jeżeli ktoś składa pierwszy raz to instrukcje Mould King nie są takie łopatologiczne i dla początkującego mogą być troszeczkę niejasne. Oprócz dwóch zestawów to z ali mam jeszcze lawetę, zapiąłem ją do Defendera i w zależności od humoru kładę inny model 😁 -
Przez Vulc · Opublikowano
No kolega wyżej chyba sobie tak trochę żartował z tym "upgrejdem". -
Przez PaVLo · Opublikowano
Taaaa pozbyć się 24GB na rzecz 16GB Do 4k bez 24GB nie ma co podchodzić, a do tego jest projektowana 4090tka i przyszła 5090tka (32GB) -
Przez error1983 · Opublikowano
Cześć, czy jest możliwość wyłączenia kontrolnego na minutę wentylatorów z cooler'a CPU? Płyta ASUS Z590 WiFi Plus. Potrzebuję przekonać się, które wentylatory są najgłośniejsze, bez fizycznego odłączania. Jest niby soft ASUS AI Suite 3, czy ASUS Armoury Create, ale nie widzę opcji całkowitego wyłączenia. Jakiś inny soft? -
Przez maras2574 · Opublikowano
Aktualizacja https://www.3dmark.com/3dm/123376740?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi