Death Stranding 2 - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Zrobiłem sobie dzisiaj teścik w BF6 a tu wysyp jakiś nagród i przeprosin z października 2025 Nawet coś wpadło dodatkowego w stylu - miło cię widzieć i masz nagrodę No miło i nara. 15 min i starczy. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Kadajo Powinno jeszcze się coś pojawić do wiosny. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Oj tak, REC to było coś, dwójka też dawała radę ale co do pozostałych to się zgadzam, koszmarne (i to nie w tym strasznym znaczeniu). Pierwsza i druga część to był sukces ale w tych kolejnych zarobione pieniądze ewidentnie nie zostały dobrze wydane. Identycznie u mnie. W ogóle pierwszy raz Ring oglądałem u kumpla i też była niezła historia. Oglądało się w obsranych gaciach, wiadomo, to była chyba pierwsza moja styczność z japońskim kinem grozy. W każdym razie, po obejrzeniu zadzwonił telefon stacjonarny. No to wtedy już chyba każdy z nas (było nas 4) obsrał zbroje. Kumpel poszedł odebrać, w końco to był jego dom, ale aż się trząsł ze strachu, był blado różowy. Podniósł słuchawkę i po chwili ciszy powiedział do nas "ufff, na szczęście to do matki" -
Przez Priam · Opublikowano
Jasne. Ceny wariują nawet już teraz. Jeszcze wczoraj przed godz. 12 ww. Legion 5 Pro z 5060 kosztował 6699 złotych w Morele. O 12:08 kosztował już 7199 zł i nie była to nowa dostawa - telefonowałem z ciekawości. Czy podwyżka o niemal pięćset złotych to normalna praktyka? Ja tego nie wiem. Za krótko jestem w temacie. X-kom obecnie nie ma tych modeli na stanie. Wczoraj mieli jeden jedyny 5 Pro z 5070. Kup jak najszybciej skoro czas nagli bo wszystko się może zmienić w kilka minut. Szczególnie w Morele - szczerze mówiąc nigdy nie byłem przekonany do tego sklepu. X-kom nigdy mnie tak nie zaskakiwał choć miał często droższy asortyment. Życzę Tobie powodzenia. Ja chyba jednak poczekam do wiosny, dozbieram trochę pieniędzy i wejdę w nową generację Legiona. -
Przez azgan · Opublikowano
Bo Diablo II: Resurrected ma tylko poprawioną grafikę a mechanika gry jest już przestażała w zasadzie to nawet Diablo III pod tym względem wypada dużo lepiej. Graficznie to podobny poziom co w 4 @ITHardwareGPT na jakim silniku graficznym powstało Diablo II: Resurrected? Czy to jest ten sam silnik który został wykorzystany w Diablo IV?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi