Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, @MUZ napisał(a):

decyzję dewelopera dania Atsu brzydszej twarzy niż twarz jej mamy

Ale to tylko twoja subuiktywna opinia, w mojej ocenia nie patrzac na to jak wyglada prawdziwa osoba boto mnie malo interesuje to postac w grze nie wyglada odrzucajaco i jest wporzadku ;)  Co innego taki outlaws %-)

Opublikowano (edytowane)

Skończone. Końcówka nawet dobra,dużo się dzieje.

Walka na początku fajna potem męczy te ciągłe zmienianie broni,nie można mieć swojej ulubionej na wszystkich.

Gra sztucznie wydłużona przez brak skipowania dialogów oraz pomijania filmików.

Napisy końcowe też trzeba obejrzeć ze 20min kij wie po co.

Kontynuacja lepsza pod każdym względem. 7.5 26h.

Screenshot_20251009-053811480 (1).jpg

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Kurde, ja mam 25h za mną (w tym trochę idle) i jeszcze drugi Yotei nie padł (dopiero wjechałem do jego regionu i zacząłem jego wątek wczoraj) ;)

No ale ja gram na lethal i przez to dość często ginę, więc sporo walk powtarzam i to mi wydłuża rozgrywkę.

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Skończone. Końcówka nawet dobra,dużo się dziej.

Walka na początku fajna potem męczy te ciągłe zmienianie broni,nie można mieć swojej ulubionej na wszystkich.

Gra sztucznie wydłużona przez brak skipowania dialogów oraz pomijania filmików.

Napisy końcowe też trzeba obejrzeć ze 20min kij wie po co.

Kontynuacja lepsza pod każdym względem. 7.5 25h.

Screenshot_20251009-053811480 (1).jpg

Jaki poziom ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, JeanPepin napisał(a):

Jaki poziom ?

Normal.

41 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Fajnie uposledzony arguement :hihot:

Prosta opcja do dodania. Nic by ich to nie kosztowało.

2 godziny temu, @MUZ napisał(a):

Kurde, ja mam 25h za mną (w tym trochę idle) i jeszcze drugi Yotei nie padł (dopiero wjechałem do jego regionu i zacząłem jego wątek wczoraj) ;)

No ale ja gram na lethal i przez to dość często ginę, więc sporo walk powtarzam i to mi wydłuża rozgrywkę.

Normal też jest wymagający. Jak się wymaxuje wszystko nie jest wcale tak łatwo. Dodatkowo pod koniec dali parę drzwi co się otwierają jak się ubije wszystkich i nie da się przebiec.

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 1
Opublikowano

Sam nigdy nie skipuje ale ma racje ze mogli by opcje taka dodac, maly wysilek a zawsze by bylo. Nie wiem czy tutaj NG+ jest ale wtedy moze byc przydatna bardziej jak ktos jedzie 2gi raz zaraz po skonczeniu.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Sam nigdy nie skipuje ale ma racje ze mogli by opcje taka dodac, maly wysilek a zawsze by bylo. Nie wiem czy tutaj NG+ jest ale wtedy moze byc przydatna bardziej jak ktos jedzie 2gi raz zaraz po skonczeniu.

Nie ma NG+ , oby dodali. 

Opublikowano
32 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Cofa przed finałową walkę i można porobić resztę zadań.

Opublikowano

@ODIN85 Jak dla mnie Horizon FW byl genialny. Wiem ze jestem w mniejszosci...

Teraz bedzie kolejny WOKE hit od NaughtyDog :E 

Kazdy wie ze Intergalactic bedzie wtopa. 

Lewaki dalej beda udawali ze nie wiedza dlaczego takie 'HITY' :E jak AC:Shadow, GoY czy nadchodzacy Intergalactic nie odnosza sukcesu :E 

Opublikowano
2 godziny temu, Sheenek napisał(a):

W Tsushimie w NG+ dodali opcję skipowania większości dialogów, tutaj może być podobnie ale na razie opcji NG+ nie ma w Yotei. Dziwi mnie, że nie ma NG+ 'na premierę'.

36 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@ODIN85 Jak dla mnie Horizon FW byl genialny. Wiem ze jestem w mniejszosci...

Teraz bedzie kolejny WOKE hit od NaughtyDog :E 

Kazdy wie ze Intergalactic bedzie wtopa. 

Lewaki dalej beda udawali ze nie wiedza dlaczego takie 'HITY' :E jak AC:Shadow, GoY czy nadchodzacy Intergalactic nie odnosza sukcesu :E 

Intergalactic wg mnie to być albo nie być dla Druckmanna - jak będzie za dużo ideologii, woke, religii i gra sprzeda się poniżej oczekiwań to mimo bycia obecnie jedynym szefem ND jego pozycja może być zagrożona - ostatnie jego 'dzieła' to flop sprzedażowy TLOU P2, anulowane Fakcje 2 i absolutnie okropna serialowa adaptacja TLOU.

W zeszłej generacji ND to było topowe studio dla Sony, ale po pierwszym TLOU się imo skończyli. Podobno mnóstwo starszych pracowników z doświadczeniem odeszło i mają głównie młodą kadrę, nie wydali żadnej nowej gry od 6 lat bo tych remasterów nie liczę, ich socjale wpychają nam do gardeł TLOU non stop - urwa 5 lat po premierze części 2. To studio i jego zarządzanie to jest cień studia, którym kiedyś byli.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Nikt normalny w grze fabularnej nie pomija przerywnikow fabularnych ;) 

A najgorsze jest to, ze pozniej takie osoby jak ty sie jeszcze wypowiadaja nt gry, opinia warta 0.

To jest kwestia gustu. Znowu obrażasz, piszesz, że jego opinia jest upośledzona i nic nie warta. Zrozum, że każdy człowiek ma swój gust i nie wypada się z tego śmiać. Ja osobiście bym bardzo chętnie skipował dialogi w zadaniach pobocznych, bo historia jest imo bardzo słaba. Poza tym taka funkcja może przydać się jeśli ktoś drugi raz przechodzi grę np. na wyższym poziomie trudności, chce wymaksować postać a historię już dobrze zna. Z tego punktu widzenia opinia Odina jest bardzo cenna i dostarcza istotnych informacji komuś kto w tę grę jeszcze nie grał. 

• Like 1