Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
W Sandero z 2025 też był wydech zaraz za przednimi kołami. Nie odczułem większej różnicy w hałasie względem wydechu z tyłu. Oszczędności na rurze -
Przez Kyle · Opublikowano
No, w tym Dacia Bigster zrobili to dziwnie (ciekawe czy capi spalinami jak się uchyli okno z tyłu od strony wydechu): -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Krew człowieka zalewa, jak wydaje hajs nie mały a lakiernie partoli robotę. To powinno być reklamowane. Ciule nie myte. Nakładkazakrywająca śruby - sztos! ps. zasmuciłeś mnie Apexem. Mam nówkę na stanie i czeka na testy -
Przez serwal4 · Opublikowano
Wrzuciłem teraz HDI do siebie i max 50zł więcej (za pakiet OC/AC/Assistance) niż na przełomie czerwca/lipca 2024r; Najtańsze OC do mnie ~500,00 zł (Fluence 2.0 benzyna, 2011r, 107tys. przelot, T-Góry / woj. Śląskie, max zniżki) - podobnie jak rok temu. Moja Mama natomiast na swoje G-Punto 1.4 z 2009r ma wciąż oc na poziomie ~tysiąca zł odkąd w 2022.11 spowodowała kolizję (wcześniej czysta historia, od 2022r zero kolizji). -
Przez some1 · Opublikowano
Chętnie zobaczyłbym tą technikę w VR. Headset z VRR to byłoby coś. Tylko jak to nazwać.... VRR-VR? WRRR?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi