azgan 424 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Edytowane 1 Listopada przez azgan
azgan 424 Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada Gra ktoś z Was jeszcze? https://www.gry-online.pl/newsroom/45-miliona-graczy-space-marine-2-oczekuje-nowej-zawartosci-tworcy/zc2b3a4
dagedy 7 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ja łupię rekreacyjnie, zacna gra, nie spodziewałem się ze mnie tak wciągnie. 1
copyname 20 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Nie nudzi ta gierka, że 90h? Oglądałem chwilę gameplay'e i wydawała mi się rozgrywka nudna na dłuższą metę. Mówicie, że warto dać szansę?
Reddzik 295 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jak byłem u siostry w Niemczech to ograłem u niej gierkę, samą kampanię i wsio, starczy, zawsze kasa w kieszeni Multi i tak ma na jedno kopyto, więc mało mnie interesowało.
dan254 22 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Kampania ok 10 godz,reszta multi.Mi się nie nudzi.Gram różnymi postaciami więc jest trochę urozmaicenie.Dopiero 2 mam wymaksowane
lamparcicho 271 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Mnie kampania po początkowych och i ach na tyle zaczęła nudzić, że odstawiłem grę. Może kiedyś do niej wrócę jak będzie posucha czy inny sezon ogórkowy.
eciepecie 2 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Gruby ten pajęczak na tym drugim filmie🙂
Rekomendowane odpowiedzi