krzysiek_1990 74 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia aż chce sie każdą szufladę otwierać 3
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) W nocy przeszedłem grę i ten finał tak nie satysfakcjonuję - tyle postronnych ludzi zabić by finalnie doznać nawrócenia przy celu Edytowane 19 Kwietnia przez Tester Wrażeń 3
sideband 1 781 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Pięknie łatają tą grę po ostatniej łatce wydajność grubo poleciała w dół. 116fps vs 93fps Stery poprawiły działanie z RB i skoczyło z 116fps na 119fps. Jak to się mówi lepsze jest wrogiem dobrego 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Te generowanie klatek amd u mnie lipnie działa. Niby więcej a płynność jakbym miał z 30 fps. Wyłączyłem i nawet poniżej 60 fps mam płynnie. 1
eciepecie 92 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia https://youtu.be/VM6vJGCl04Y?si=TQ3KIWloqgssEMle
tomcug 2 441 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 9 godzin temu, sideband napisał(a): Pięknie łatają tą grę po ostatniej łatce wydajność grubo poleciała w dół. 116fps vs 93fps Nie oni pierwsi i nie ostatni, Cyberek 2077 łatki 2.0 -> 2.11 -> 2.21, za każdym razem spadek FPS bez RT No ale fakt, taka różnica to trzeba mieć talent.
Zdzichon 69 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 9 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Te generowanie klatek amd u mnie lipnie działa. Niby więcej a płynność jakbym miał z 30 fps. Wyłączyłem i nawet poniżej 60 fps mam płynnie. No generowanie najlepiej działa jak i tak jest już płynnie 1
Aruuus77 10 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia U mnie również działa wyjątkowo źle. Bez fg jest 80-110 i zdecydowanie wolę tak.
userKAMIL 857 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia U mnie jak na przekór 4K\DLAA\Ultra i sztywne 120FPS dalej po ostatnim patchu.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia W dniu 19.04.2025 o 19:24, Tester Wrażeń napisał(a): W nocy przeszedłem grę i ten finał tak nie satysfakcjonuję - tyle postronnych ludzi zabić by finalnie doznać nawrócenia przy celu Jedna z bardziej gownanie zakonczonych gier. Po przejsciu Wiedzmina 3 czulem pustke i smutek, po przejsciu LoU2 czulem sie jak gowno. Niech noughtydog zdycha razem z cukmanem 2
lukadd 2 915 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia @Roman_PCMR A po przejściu murzyna jak się czułeś? 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Finał Yasuke jest lepszy niż to zakończenie.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 8 godzin temu, lukadd napisał(a): @Roman_PCMR A po przejściu murzyna jak się czułeś? Znudzony bylem. Kolejna ubigra do odchaczenia jak te wszystkie far craye i assasiny itp Pierwsze 50 godzin 8/10 potem ocena spada na 7/10 przez recykling asetow i questow
Sheenek 330 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 9 godzin temu, lukadd napisał(a): @Roman_PCMR A po przejściu murzyna jak się czułeś? Plecy go bolaly🤣
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia I już po grze w golfa w serialu. Mocne to było
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Nie wiem tylko, po co ten atak na miasto był ?
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Po to żeby lepiej zmotywować zaufanie Joela obcej osobie.
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia No raczej nie, atak na miasto zauważyli jak już jechali razem
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia No ale logicznie to ją mógł zostawić pod drzwiami i wracać do miasta. A tak to wszedł żeby lepsze giwery zabrać.
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Weszli, przede wszystkim, żeby się ogrzać, mieli odmrożenia. Co dalej nie tłumaczy sensu ataku, którego nie było, może potem się wyjaśni. Bardziej stawiam na to, że usprawiedliwią tym brak grupy pościgowej za ekipą Abby, bo to mi nie pasowało w grze, zorganizowane miasto, patrole, a tu ubijają obcy jednego z nich i brak reakcji miasta, a i z gry i z filmu wynika, że szybko po grze w golfa byli z powrotem.
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 5 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Weszli, przede wszystkim, żeby się ogrzać, mieli odmrożenia. Co dalej nie tłumaczy sensu ataku, którego nie było, może potem się wyjaśni. Bardziej stawiam na to, że usprawiedliwią tym brak grupy pościgowej za ekipą Abby, bo to mi nie pasowało w grze, zorganizowane miasto, patrole, a tu ubijają obcy jednego z nich i brak reakcji miasta, a i z gry i z filmu wynika, że szybko po grze w golfa byli z powrotem. Dla mnie lepiej to wypadło niż w grze. Za to lipa z Abby że już wszystko wyjaśnili.
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Serial to nie gra, z tego co czytałem tu nie będzie połowy serialu z punktu widzenia Abby
Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Nt Abby byla w wywiadzie poruszana kwestia jej pokazania w serialu i ma to w 100% swoje uzasadnienie dlaczego tak jest ukazane, tak predko itp
Rekomendowane odpowiedzi