caleb59 1 632 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy więc to nie była wina UV u Ciebie. Gierka na szczęście u mnie stabilna ale te czkawki przyznam powodowały u mnie skok ciśnienia bo myślałem, że gierka fiknie crasha ale nie - było ok. 1
sideband 1 780 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 19 minut temu, Reddzik napisał(a): Gameplayowo, graficznie jest bardzo spoko, ale fabularnie mi nie pasuje, szczególnie końcówka jest beznadziejna, już o tym pisałem. Osobiście te wątki lgbt to mi nie przeszkadzają, to nie jest problemem tej gry. Sam jestem ciekaw co wymyślą w 3 części. Końcówka dwójki to furtka dla trójki. 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Zapewne tak będzie, furtka do TLOU 3, sam jestem ciekaw co to będzie i jaką drogą to pójdzie. 30 minut temu, caleb59 napisał(a): Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy Uff, już się bałem, że to coś u mnie jest nie tak. Czyli coś z grą, te freezy były chyba blisko miejscówki gdzie była trawa, sporo zieleni lub mniej, ale jednak, tak mi się kojarzy, bo to miałem w lesie, ten freez w lesie gdy spotykamy Blizny, jak teraz miałem przy budynku było trochu trawy, zbliżyłem się i ciach freez, jak nie ma trawy to nie było czegoś takiego, tak zapamiętałem.
sideband 1 780 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Tego typu stwierdzenia często źle się starzeją
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) 13 godzin temu, Gothic napisał(a): TLOU 3 nigdy nie powstanie. Jak Horizon 3 Edytowane 19 Maja przez JeRRyF3D
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) 13 godzin temu, Gothic napisał(a): TLOU 3 nigdy nie powstanie. Taaa aaaaaa.. nie zabija się kury znoszącej złote jajka.. To jest biznes i pewnie juz po cichu klepią gierkę 19 godzin temu, caleb59 napisał(a): Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy więc to nie była wina UV u Ciebie. Gierka na szczęście u mnie stabilna ale te czkawki przyznam powodowały u mnie skok ciśnienia bo myślałem, że gierka fiknie crasha ale nie - było ok. U mnie zero problemów. Jedynie czasem jakieś chwilowe przycięcia występowały przy wczytywaniu nowej lokacji, ale to było głównie po dojechaniu do Seattle i później tego już nie widziałem Edytowane 19 Maja przez dawidoxx 1
caleb59 1 632 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja O tych freezach opowiadał też Alex w materiale od Digital Foundry więc coś musi być na rzeczy. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Jak Horizon 3 Tylko że to od początku miała być trylogia.
JayDee016 31 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Jak Horizon 3 tylko, że ten poster to fejur, w sensie będzie 3 część pewnie, ale to fanmade 1
JohnyWol 81 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Wpadł nowy patch to TLoU2, który dodaje m.in. oficjalne wsparcie dla DLSS4 z Transformer Model i Multi Frame Generation 1
Alek_M 233 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 13 minut temu, JohnyWol napisał(a): Wpadł nowy patch to TLoU2, który dodaje m.in. oficjalne wsparcie dla DLSS4 z Transformer Model i Multi Frame Generation Nie wiem na jakim kasztanie trzeba grać, żeby używać w tej grze rozmydlaczy. 3 1
sideband 1 780 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Mistrzu DLAA W tej grze między DLAA v3 vs v4 to różnica jest konkretna i jeszcze większa przy DLSS. 2
JohnyWol 81 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Godzinę temu, sideband napisał(a): Mistrzu DLAA W tej grze między DLAA v3 vs v4 to różnica jest konkretna i jeszcze większa przy DLSS. Dokładnie, z DLAA v4 w trybie Transformer obraz jest "żyleta". To samo było oczywiście przy użyciu DLSS override, ale moim zdaniem dobrze mieć taką opcję bezpośrednio w grze 1
krzysiek_1990 74 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja i teraz ból dupy czy grać dalej jako Abby czy czekać rok na serial
Phoenix. 4 730 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Drugim sezonem serialu nie zawracac sobie glowy Padlina. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Skończyłem po raz drugi, najpierw na ps4 teraz na pc. Arcydzieło Dziękuję dobranoc. 3 1 3
brainq 47 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 12 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Skończyłem po raz drugi, najpierw na ps4 teraz na pc. Arcydzieło Dziękuję dobranoc. W porównaniu do serialu gra stała jeszcze lepsza. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 10 godzin temu, brainq napisał(a): W porównaniu do serialu gra stała jeszcze lepsza. Zgadza się
Slayer 253 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca W part 2 jest równie okropne wybieranie broni jak w part 1? gram na klawiaturze i męczy mnie to, dziwnie jest poprzypisywane klawiszom
Reddzik 2 776 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Ja grałem na padzie, nie wiem jak top wygląda na klawiaturze. Dla mnie to raczej lepiej grać na padzie, szczególnie dualsense. 1
Rekomendowane odpowiedzi