Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima Director's Cut - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja pierdzielę, następnym razem zanim w coś zagram to wpierw sprawdzę, czy podstawowe mechaniki w ogóle działają. 15 miesięcy od premiery i nadal nienaprawione, wstyd. 

Fixed - sam na to narzekałem po premierze @caleb59 świadkiem,ale naprawili to - Ba to był jeden z czynników przez które gre odłożyłem na późniejszy czas  

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ta, właśnie odkryłem kiedy działa. 

240Hz? Nie. 144Hz? Nie. 120Hz? Nie. 100Hz? O, teraz działa. Żenua.

Lol a co tam do działania tej mechaniki:E

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ale to tylko jak się padem gra?

Gram na padzie, oczywiście, nie wyobrażam sobie gry stworzonej wręcz pod granie na padzie przy użyciu K+M. 

1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

Po tym co w TLOU 1 odwalili z losowym sypaniem się gry, które było naprawione nic mnie nie zdziwi i na pewno nie powiem, że to wina usera.

Mam pecha, co nie? Wpierw TLOU1 i pulpit z 40 razy, a teraz jakieś problemy z podstawową mechaniką. Muszę sobie chyba odpuścić gry sygnowane logiem SONY na jakiś czas. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zacząłem właśnie akt 1 i jedna rzecz bardzo mnie denerwuje - przerywniki filmowe których nie mogę pominąć

czy jest jakiś sposób na pominięcie przerywników jeśli gram pierwszy raz? Czy może od aktu 1 już można będzie je pomijać?

Opublikowano
48 minut temu, marcin2468 napisał(a):

zacząłem właśnie akt 1 i jedna rzecz bardzo mnie denerwuje - przerywniki filmowe których nie mogę pominąć

czy jest jakiś sposób na pominięcie przerywników jeśli gram pierwszy raz? Czy może od aktu 1 już można będzie je pomijać?

Nie będzie można 

Chyba że jest jakiś mod 

Opublikowano
7 godzin temu, marcin2468 napisał(a):

A po co w to grać bez filmików:hmm:

• Like 2
Opublikowano

a szukałeś w googlach ?  sam gry już nie mam i nie pojmuje jak można nie oglądać , no ale...

spróbuj :

W grze Ghost of Tsushima na PC, pomijanie filmików wprowadzających (intro) oraz przerywników filmowych w trakcie rozgrywki jest możliwe. Aby pominąć intro, należy po rozpoczęciu nowej gry i po krótkiej scenie, w której Jin spada z konia, wyjść do menu głównego i wczytać najnowszy zapis gry. Spowoduje to, że przycisk "Kontynuuj" będzie dostępny, a przerywniki filmowe będą pomijalne

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, miro napisał(a):

a szukałeś w googlach ?  sam gry już nie mam i nie pojmuje jak można nie oglądać , no ale...

spróbuj :

W grze Ghost of Tsushima na PC, pomijanie filmików wprowadzających (intro) oraz przerywników filmowych w trakcie rozgrywki jest możliwe. Aby pominąć intro, należy po rozpoczęciu nowej gry i po krótkiej scenie, w której Jin spada z konia, wyjść do menu głównego i wczytać najnowszy zapis gry. Spowoduje to, że przycisk "Kontynuuj" będzie dostępny, a przerywniki filmowe będą pomijalne

to podsumowanie z AI dotyczy intra a nie przerywników

podobno przerywniki można pominąć w trybie NG+ czyli po pierwszym przejściu gry

Edytowane przez marcin2468