Reddzik 2 768 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Jest też bardziej wymagający sprzętowo.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Wczoraj caly czas trzymalo mi stabilnie ponad 100fps, ale chyba tego transfomera zle podmienilem i jechalem nadal na DLSS3 Q. Dzis podmienie go prawidlowo, i zobacze co i jak w otwartym terenie.
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Raczej bede leciał tylko główny wątek. Na Twoim miejscu rozważyłbym siequesty (te zielone). Dodają dużo EXP, wzmacniają więzi z innymi postaciami z drużyny*, a także uzupełniają w lore. Ogólnie są też ciekawsze niż inne aktywności (te niebieskie). ALE przy wyższych poziomach trudności i opcjonalnych bossach możesz mieć pod górkę, bo skippując te aktywności stracisz dużo mocnego stuffu i materii. Jeśli Cię to nie interesuje to omijaj. *ważne są też przy (drobny spoiler) Spoiler romansach A w zasadzie to jednym, pod koniec któregoś rozdziału. 1 1
Pavel87 703 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia I jak wrażenia z grania póki co Panowie?
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia W dziale PC pytasz o wrażeniach? Tu się pisze o fps, DLSS, rozdzielczości, jakości obrazu. 4
Reddzik 2 768 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Pozytywne, co można napisać, graficznie bardzo ładnie, chyba, że gramy na jakimś low end, czy steam decku. Dla mnie bardzo dobre uzupełnienie Remake, chciało by się powiedzieć części pierwszej, ale z jednej strony to brzmi dziwnie.
Pavel87 703 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 10 minut temu, Jaycob napisał(a): W dziale PC pytasz o wrażeniach? Tu się pisze o fps, DLSS, rozdzielczości, jakości obrazu. Też racja, niby tyle lat człowiek w branży a nadal naiwny
Kadajo 7 411 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Ja widzę w paku można kupić 1 i 2 co już zaczyna dawać znośną cenę, ale jak sobie pomyślę że ma być jeszcze 3 część.... Pffff ahahaha na razie Sony do zobaczenia za 2 lata. To już wole kupić FF 16 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia No ja robie gre na setke. Na kolejna finalowa czesc i tak przyjdzie mi czekac jakies 3-4 lata, a do przygod Henryka juz mi sie tak nie spieszy jak wczesniej.
ODIN85 3 502 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ja widzę w paku można kupić 1 i 2 co już zaczyna dawać znośną cenę, ale jak sobie pomyślę że ma być jeszcze 3 część.... Pffff ahahaha na razie Sony do zobaczenia za 2 lata. To już wole kupić FF 16 Więcej bo jeszcze spolszczenie będą robili po piemierze.
Kadajo 7 411 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Nie używam PL w grach wiec tutaj mam luz Wyjątkiem był Wiedźmin.
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 10 minut temu, slafec napisał(a): Na Steam peak nie sięgnął nawet 30k. Trochę słabo, oby przez weekend przybyło więcej osób. Ciekawe czy SE będzie zadowolone Pewnie nie. Póki co troszkę lepszy wyniki od 16stki.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Tak naprawde malo ktory port wydany iles tam czasu po ex'ie robi furore na PC. Przeciez rok temu byl mega hajp na ta gre, a teraz jak oglosili port na PC to niewiele reakcji. Nie da sie po takim czasie rozpalic tego ognia po raz drugi. Nawet pewnie darmoszka z zatoki jakiejs wielkiej furory nie zrobi.
azgan 1 127 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Jest też bardziej wymagający sprzętowo. Zgadza się i na otwartych mapach wygląda to też lepiej graficznie. Właśnie też zaczynam zabawę zastanawia mnie tylko czemu nie mam w opcjach ustawień jakość dla DLSS 🤔?
Reddzik 2 768 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Aktualnie masz balans, bo jak widzisz te procenty to są suwaki od jakości DLSS- o ile wybierzesz wpierw DLSS w opcjach. Dasz 66%/66% to masz sztywne jakość, dasz 100%/50% to będzie się skalować dynamicznie między 50 a 100% 1
azgan 1 127 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 23 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Tak naprawde malo ktory port wydany iles tam czasu po ex'ie robi furore na PC. Przeciez rok temu byl mega hajp na ta gre, a teraz jak oglosili port na PC to niewiele reakcji. Nie da sie po takim czasie rozpalic tego ognia po raz drugi. Nawet pewnie darmoszka z zatoki jakiejs wielkiej furory nie zrobi. Nie ma zbyt wielu chętnych żeby kupować 2 raz tą samą grę a sporo osób ograło już Rebirth na PS5 lub na PRO w okresie premiery.
caleb59 1 621 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Są też tacy jak ja, którzy mają w dupie niekompletny produkt i czekają na finał tego cyrku kiedy można będzie kupić komplet i grać normalnie jak człowiek bez czekania po kilka lat na następny kawałek historii.
userKAMIL 856 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 22 minuty temu, azgan napisał(a): tylko czemu nie mam w opcjach ustawień jakość dla DLSS 🤔? Wczoraj o tym właśnie pisałem. Procentowo masz tam wyżej. 100% to DLAA. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Pewnie jet jak w Wukong, przedziały procentowe odpowiadają odpowiednim ustawieniom DLSS.
azgan 1 127 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 43 minuty temu, Reddzik napisał(a): Aktualnie masz balans, bo jak widzisz te procenty to są suwaki od jakości DLSS- o ile wybierzesz wpierw DLSS w opcjach. Dasz 66%/66% to masz sztywne jakość, dasz 100%/50% to będzie się skalować dynamicznie między 50 a 100% 24 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Wczoraj o tym właśnie pisałem. Procentowo masz tam wyżej. 100% to DLAA. Dzięki ustawiłem na 66% i tak jest O.K. Gram w tym oszukanym 4K* z DLSS 310.1.0.0 17 godzin temu, Winter napisał(a): Pograłem 2 godziny Rebirtha na PC i odpaliłem wersję PS5, ale już w Quality Mode. Oprócz innego oświetlenia to różnic brak. HDR lepszy na konsoli. 17 godzin temu, Winter napisał(a): Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali. Największa różnica to jest 120k/s z VRR
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Jak tam, mody dla Tiffy poprawiające immersje już są? Spoiler Edytowane 24 Stycznia przez Jaycob 1 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia https://www.nexusmods.com/finalfantasy7remake/mods/1820 bez screenów bo 18+
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 32 minuty temu, slafec napisał(a): Gra jest do kupienia już od 164 zł (oficjalnie na Steam kilkadziesiąt zł więcej), czyli ponad 2 razy taniej niż na konsoli. Hype przez rok tak szybko uleciał? Ta seria ma poważny problem jeśli na PS5 (podobno) nie spełniła oczekiwań, a teraz w mocno obniżonej cenie mało kogo obchodzi na PC. Dobrze że Part 3 został zatwierdzony dawno temu. FF XVI mialo podobnie, zreszta inne porty tez. Pamietasz jaki hype i jaka furore w zeszlym roku zrobila na rynku premiera Stellara? Jak pojdzie info za wychodzi na PC, bedziesz mial takie reakcje jak teraz z Rebirth - czyli praktycznie zadne. Nie mnie oceniac, czy to dlatego ze wychodza tak dlugo po premierach na konsoli czy jest jakis inny powod.
Roothar 3 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia chciałem kupić na konsoli, ale jednak złamałem się na pc. Tylko ten rozmiar gry i brak preloadu nie bardzo współgra z szybkością mojego internetu
Rekomendowane odpowiedzi