ODIN85 3 512 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia A co ma brak preloadu jak już gra wyszła? 2
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Jeszcze jedno, jakieś dziwne oświetlenie, jakiś bug obstawiam, bo chyba tego nie było na PS5. Teraz jak wszedłem do gry to mam strasznie jasno w jednym miejscu, a nie mam włączonego hdr ani nic tego typu nie ruszałem w ustawieniach. Wystarczy ruszyć kamerą pod innym kątem i jest normalnie, tak jakby światło pada zależnie od kamery albo miejsca. Według mnie to trzeba załatać.
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 47 minut temu, Reddzik napisał(a): screen z nexusa Pokaż ukrytą zawartość Szybko poszlo. A jest juz fix na stuttering? (w pracy komp mi blokuje sporo stron)
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Akurat tutaj kolejne miejsce, gdzie światło dziwnie reaguje Nie wiem czy jest jakiś fix na stuttering 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 8 minut temu, Reddzik napisał(a): Akurat tutaj kolejne miejsce, gdzie światło dziwnie reaguje Mialem takie cos ze 2-3 razy. 1
Pavel87 703 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Ee, ale to też było na PS5 z tego co pamiętam, zdarzyło mi się kilka razy w trakcie gry to zauważyć. Były chyba też o tym bugu tematy na reddicieat, więc to może feature po prostu 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) https://www.ppe.pl/news/361990/square-enix-mowi-o-wspolpracy-z-playstation-ekskluzywnosc-gier-umiera.html CEO SE: Faktem jest, że świat nie jest już w erze, w której ograniczenie do konkretnego sprzętu oznacza wyłącznie wielkie korzyści... Sony wydaje wiele swoich gier nie tylko na PlayStation 5, ale także na PC. Zrozumieliśmy to także dzięki projektowi Remake. Firma ogłosiła, że zmierza w kierunku rozwoju multiplatformowego. Przyszłe nowe IP będą rozwijane zgodnie z tym podejściem, więc osobiście uważam, że trend polegający na jednoczesnym wydawaniu wersji na konsole i PC, lub ich premierach w bardzo zbliżonym czasie, jest nieunikniony. No i super, dałbym wiele żeby finałowy Final VII wyszedł w tym samym dniu na obie platformy. Edytowane 24 Stycznia przez Element Wojny 2 3
michaelius33 354 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) To w dużej mierze jest zasługa Chińczyków - oni grają na komórkach i pecetach a mało na konsolach a to gigantyczny rynek na wszystkie Japońskie produkcje. Plus ogólnie cały obszar SEA rośnie w tym kierunku. Edytowane 24 Stycznia przez michaelius33
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Miesiąc czy dwa ekskluzywności jeszcze bym zrozumiał, ale rok czy dwa lata to jest przesada.
Kadajo 7 429 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): https://www.nexusmods.com/finalfantasy7remake/mods/1820 bez screenów bo 18+ Jaka piękna gra.
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Niby tak, ale wolałbym jakieś normalne mody, no seryjnie kto grałby taką grę biegając z rozebraną Tifą i Aerith?
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Na nexusie nie ma modów do Rebirth, trzeba poczekać
Element Wojny 4 780 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Dziwne, akurat Tifa i Aerith to chyba 2 najbardziej "robione" panie w temacie animacji XXX, a tutaj nie ma modów dla nich?
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Najlepsze że jak wyszukuję po Final Fantasy, czy Rebirth to nie znajduje w ogóle takiej gry na Nexusie, nie stworzyli działu dla tej gry.
azgan 1 132 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Postarali się z tym portem na PC, wszystko elegancko śmiga i wygląda też zacnie 👍 1
azgan 1 132 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Bonusy za ogranie Final Fantasy VII Remake Intergrade Part I odblokowane 😁
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Pograłem, trzeba nadrobić, jestem na open worldzie, niestety opcja "background model details" na ultra zabija fps, spada do 40-50, musiałem zjechać na High i mam 60+ przy DLSS jakość, nawet 50%- performance? nie pomagało. Obraz igła w porównaniu do PS5. i do tego ten fps grubo ponad 60+ Gram z tym nowym DLSS. Edytowane 24 Stycznia przez Reddzik background model detail miało być High a nie normal sry 1 1
azgan 1 132 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 5 godzin temu, Reddzik napisał(a): Najlepsze że jak wyszukuję po Final Fantasy, czy Rebirth to nie znajduje w ogóle takiej gry na Nexusie, nie stworzyli działu dla tej gry. https://www.gry-online.pl/newsroom/rezyser-final-fantasy-7-rebirth-nie-ma-nic-przeciwko-modom-i-sam/z02c254 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Ta gra dostała bana na mody czy co, totalnie nic na Nexusie, nawet profilu nie ma.
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Niby tak, ale wolałbym jakieś normalne mody, no seryjnie kto grałby taką grę biegając z rozebraną Tifą i Aerith? W sumie racja. Jak już się odkryje wszystkie karty to już nie to samo.;)
azgan 1 132 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia W dniu 24.01.2025 o 13:02, slafec napisał(a): Gra jest do kupienia już od 164 zł (oficjalnie na Steam kilkadziesiąt zł więcej), czyli ponad 2 razy taniej niż na konsoli. Hype przez rok tak szybko uleciał? Ta seria ma poważny problem jeśli na PS5 (podobno) nie spełniła oczekiwań, a teraz w mocno obniżonej cenie mało kogo obchodzi na PC. Dobrze że Part 3 został zatwierdzony dawno temu. Podobno zmienili zdanie https://www.ppe.pl/news/360262/square-enix-szybko-zmienilo-zdanie-wyniki-final-fantasy-vii-rebirth-sa-jednak-satysfakcjonujace.html
userKAMIL 857 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia U mnie poleciało z dysku. Niestety nie porwało mnie ani gameplayowo ani wizualnie. Sporo też archaicznych rozwiązań w poruszaniu się po tym świecie. Pierwszy chatper to katorga w bieganiu po tym mieście. Dalej niby otwarty świat ale też jakiś taki... No nic bawcie się dobrze i do zobaczenia za tydzień w temacie ze spidermanem.
Element Wojny 4 780 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Spidermanem? No bez jaj, kto w takie coś gra Rebirth to tylko i wyłącznie dla kogoś, kto grał w Remake i chce zobaczyć co dalej. Ale to co zrobiłeś pokazuje, że coś tutaj nie zagrało, bo Rebirth sprzedał się o niebo gorzej od Remake, pomimo świetnych recenzji, i dużo osób nadal się zastanawia, dlaczego. Edytowane 25 Stycznia przez Element Wojny
userKAMIL 857 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Nie wiem co nie zagrało. Remake przeszedłem i czekałem na kontynuacje. Sam jestem zaskoczony, że tak się odbiłem. 🤷 A Spidermana to Ty zostaw w spokoju dla mnie kapitalne doświadczenie kina akcji na dużym ekranie! Czekam i odliczam dni. 1
Rekomendowane odpowiedzi