Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Za fabułę? Grałeś w pierwotną wersję to wiesz co tu się odwali.

Fabuła jest dobra ale gra na raz, powiem Ci że skończyłem na PS5 i po wyjściu z kopalni nie mam ochoty robić tego wszystkiego od 0 zwłaszcza że save z PS5 nie można nawet przenosić bo tak to może poleciałbym samo storyline 

A tutaj wyjaśnione co zabolało 😉

Opublikowano (edytowane)

Fabuła? Jaka fabuła?

Cały 1 chapter skopiowany z Crisis Core i na tym koniec, teraz jestem w 4 tym chapterze i fabuła nie ruszyła się ani o krok. Na ten moment cała "fabuła"| obraca się wokół biegania po wielkich pustych mapach i zbieractwa/eksploracji dla Chadley'a! Wątek Sephirotha czy questy towarzyszy zepchnięte na bok, jak jakiś side content. To jest tak absurdalnie głupie że szkoda gadać. W Remake Chadley to był dodatek do fabuły, tutaj fabuła jest dodatkiem do Chadley'a. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)

6060f7e0c619b_o_original.jpg

Długo się rozkręca niestety, co prawda później nie będzie jakiejś jazdy bez trzymanki, ale pod względem fabularnym będzie trochę lepiej. Ogólnie rozwleczenie tego wszystkiego wyszło grze na złe moim zdaniem

Edytowane przez Pavel87
Opublikowano
48 minut temu, Element Wojny napisał(a):

No oby się rozkręciło, bo jeśli kolejne 3 chaptery to będzie cały czas Chadley, to ja chyba tą grę skończę na YT. 

Omijaj gnoja :D ja jak go potem gdzieś widziałem w jakimś nowym regionie to zmieniałem kierunenk biegu na przeciwny :D 

• Haha 1
Opublikowano

Yep. Irytujący typek, tak samo jak MAI. :E Ale ja tam robiłem wszystkie jego wyzwzwania...bo lubię wyzwania i walkę w tej grze.  Poza tym Chadley dodaje kapkę do lore, także trzeba zrobić je wszystkie, aby odkryć coś o nim. 

Opublikowano

Ok teraz rozumiem. Ma rację, nie miałem styczności z OLEDem ale na pewno mają rację jeśli tak twierdzą użytkownicy takiego sprzętu. Ja jestem zadowolony, że teraz działa w maks detalach w 120fps poza stutterem, ale tak to można grać :)