Final Fantasy VII Rebirth - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Lecisz na 2 tygodnie na olekskjumi, wracasz i nie masz jak jechać do domu bo prunt wzioł i znikł -
Przez Slayer · Opublikowano
@Phoenix. ale w porównaniu do 9800x3d? I jak różnica w temperaturach? Kurde, dobrze to wygląda -
Przez bergercs · Opublikowano
Omoda 9: Angel Claire prondSetso2 6g6ul0mitgf19n20tg1t4f38ia63lfg03274fc5lu7a869tg · Czy może miał ktoś taki objaw? Szarpanie i drgania podczas jazdy. Przez chwilę kontrolka check engine migajaca, silnik dostał mocnych wibracji, słychać na filmie jakby nie palił na wszystkie Gary? Co wy na to? Michał Żarski Wyskakujący zapłon na jednym z cylindrow. Typowa usterka powoli już... w tym modelu. Nic poważnego. Marcin Stasiak Miałem taki sam przypadek zjechałem na pobocze zgasiłem odpaliłem i wróciło do normy w serwisie nie znaleźli przyczyny Marcin Stasiak Ile miałeś procent naładowania baterii ja około 20 kilku procent bo nie widać na filmie Kaczor Donald Obiecujący współautor Marcin Stasiak dokładnie u mnie serwis na każdą usterkę mówi żeby wył. auto albo zresetować i wyciągnąć bezpiecznik mówię serio Karol Sliwinski Obiecujący współautor Masz tez pelny bak paliwa. Wylacz auto , odkręć korek paliwa na chwile, odczekaj i zakręć ( ktos cos wczesniej pisal o tym ze tez moze miec wplyw na te kontrolki, bo cos sie tam zbiera) Monia Oluś Ja tak miałam pan w serwisie powiedział że jak spada bateria do30 % przełączyć na wymuszanie bo tempera niska robi swoje Krzychu Mrowa Mam to samo , jeszcze nie byłem w serwisie Paweł Woliński Wypadają zapłony, miałem tak w T9 ************ Facebook(1).mp4 -
Przez Misticzx · Opublikowano
Grałem w Windows 11 i nie dokonywałem żadnych zmian. Po prostu zainstalowałem Steam, a potem grę przez ten Steam. Jak gra oryginalna to antywirusy nic nie blokują w niej. Gubienie save? Nic takiego nie miałem. Zawsze instaluję gry na dysku C. -
Przez MJRegul · Opublikowano
To zamawiam Ezcap 366 do podłączenia do lapka i zobaczymy jak to będzie apka NV odpada bo będę zmieniał karty, dlatego potrzebuję coś zewnętrznego nie programowego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi