Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
U siebie w DX500 BQ mam jeden wentylator na tyle 140mm (wywiew) i żadnego na przodzie obudowy (nawiew) Na Topie jest chłodnica od CPU 240mm, która kręci cały czas. W idłe jest praktycznie bezgłośna (pompka też ustawiona dla idle na minimum RPM) pod obciążeniem programik dostosowuje RPM całego układu wedle ustawionych wcześniej krzywych. Teraz, jak piszę jest tak (no trzeba genialnego słuchu, żeby cokolwiek usłyszeć) Endorfy z fabrycznymi wentylatorami. Nic nie terkocze Send1N polecił i działa, jak należy. Od siebie dodam, że wentylatory CM są super. Też nie terkotają w jakiej obojętnie jakiej pozycji: https://allegro.pl/oferta/wentylator-do-obudow-cooler-master-14010204486?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=740902b5-6401-bbc1-3940-e2652dc22a71 -
Przez Nex1M · Opublikowano
Hej, mam pytanie czy po rejestracji karty na stronie Gigabyte w celu dodatkowego roku gwarancji przychodzi jakis certfikat? Czy to tyle? Kupiłem Aorus Master RTX 5080 od prywatnego sprzedawcy który kupił pierwotną w 2025.10 zacinaly mu sie gry lub nawet wylaczaly wyslal do Morele na gwarancje i dostał nową nie otwieraną kartę którą sprzedał mi za 5000zł, Mam fakture z pazdziernika i dokumenty potwierdzajace wydanie nowej karty przez morele w ramach gwarancji. Z tego co wiem gwarancja liczy sie wtedy od nowa, od razu zalozylem konto i zarejestrowalem karte wpisujac date wydania nowej karty i zalaczajac tylko fakture oryginalną z data 2025.10. System wszystko przyjal i mam 4 lata gwrancji, pytanie czy musze miec jeszcze jaks certyfikat? -
Przez galakty · Opublikowano
Sprzedałem gogle ostatecznie, ogłoszenie wisiało 30 minut -
Przez Nex1M · Opublikowano
https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-5080-suprim-soc-16gb-gddr7-dlss4-18343098435 uzywany RTX 5080 Suprim za 5000 -
Przez reddy · Opublikowano
Czyli szef Hindus, mianował panią Hindus od AI na szefową działu gamingowego, a ta obiecuje przywrócić marce blask. Okej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi