Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Teraz, userKAMIL napisał(a): Odblokowałem jakis balon do latania jako wierzchowca ale jeszcze nie używałem Wiem o nim, sam mogę go tez odblokować. Najlepsze, że można go rozwalić... uważaj, kolega opisywał mi jak to mu balon pękł w powietrzu, cud, że przeżył Ale zabawa była przednia. 1
JeanPepin 393 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Nie działa ten balon, ja go mam od jakichs 70 godzin i mimo chyba ze 3 patchów po drodze ciągle nie można go przywołać. Raz tylko latałem ale to była misja z questa
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, JeanPepin napisał(a): Nie działa ten balon, ja go mam od jakichs 70 godzin i mimo chyba ze 3 patchów po drodze ciągle nie można go przywołać. Raz tylko latałem ale to była misja z questa Faktycznie, mają naprawić niby w kolejnym patchu. Edytowane 7 Kwietnia przez userKAMIL
maxmaster027 1 265 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): 6 i 7 rozdział to najlepsze co gra ma do zaoferowania. Potem zjazd formy do 12. Kurde to jeszcze sporo grania mam.
samsung70 266 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 6.04.2026 o 10:03, Element Wojny napisał(a): Szybko mu się zmienią priorytety, a o grze zapomni migiem. oby nie
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ja wbiłem na jakiś jarmark gdzie szlachta się bawiła i na złą drogę zszedłem. Siedem sztabek wpadło. XD Warto to w banku inwestować? Ile tam realnie zarobię i w jakim czasie? 1
j4z 1 429 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 20 godzin temu, DITMD napisał(a): Za zdeponowanie jednej sztabki złota dostałem 375 srebrnych monet. 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Warto to w banku inwestować? 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): jarmark Pokaż na mapce gdzie ten jarmark. Miałem go szukać właśnie. Edytowane 7 Kwietnia przez j4z
Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Wklejam czyjeś wypociny o Crimsonie Wiem już do czego najłatwiej mi porównać Crimson Desert... Spoiler Do takiego kurwa Janusza w żonobijce, co jest wiecznie najebany, drze ryja, przewraca meble, a pod remizą sadzi się do każdego dostając wpierdol. A gracz jest w tym przypadku typową Dżesiką, co donosi mu Harnasie i mówi że "chłop musi mieć ciężką rękę". Masa w tej grze takich wkurwiających pierdółek. A to to oświetlenie co sprawia że świat wygląda momentami jak bełt menela, a to sterowanie które sprawia że jak chcesz coś podnieść to skaczesz, a to fabuła pisana na taborecie przy obieraniu ziemniaków. W skrócie - jest się do czego dojebać. Mimo to człowiek siedzi w tym świecie, zbiera kolejne gatunki rozmarynu, zwiedza nowe obszary, cieszy ryja jak nagle okazuje się że drzewo czy krzaczek nas zaatakuje. Chodzę z bananem na mordzie, kradnę górskie kozy, smażę ryż przy ognisku, robię za jebanego parobka dla tych ulungów z obozu, a na koniec głowię się nad zagadkami. I mimo że gra czasami sprzeda mi liścia, czasami nakituje na wycieraczkę, czasami chuchnie mi mielonym w pysk, to ja ją przytulam i mówię "Janusz, żeby mi to było ostatni raz". A potem siedzę na izbie przyjęć z rozjebanym łukiem brwiowym. Cudownie się bawię. 4
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 17 minut temu, j4z napisał(a): Pokaż na mapce gdzie ten jarmark. Miałem go szukać właśnie. Tam gdzie koń jest teleport i naprzeciwko jarmark za bramą: 1
PaVLo 1 047 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Łoooo Panie ... w tempie mojego grania, to za dwa lata tam dotrę, to już się pewnie zwiną Edytowane 7 Kwietnia przez PaVLo 2
samsung70 266 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 46 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ja wbiłem na jakiś jarmark gdzie szlachta się bawiła i na złą drogę zszedłem. Siedem sztabek wpadło. XD Warto to w banku inwestować? Ile tam realnie zarobię i w jakim czasie? hej, skąd to wziąłeś , ja niww mogę się na nic takiego ntknąć, podrzuć ktoś jakiś namiar bo przydałoby mi się trochę hajsu 29 minut temu, userKAMIL napisał(a): Tam gdzie koń jest teleport i naprzeciwko jarmark za bramą: a .. to chyba niee jest Hernand z tego co widze i dalej co z tym zlotem, je kradniesz czy co?
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): i dalej co z tym zlotem, je kradniesz czy co? Tak kradniesz musisz „wpaść na NPC i pojawi się kradzież kwadratem. Wcześniej trzymając ten miecz ze światłem widzisz czy mają przy sobie tylko sakiewkę czy sztabkę. Jeden mial trzy. XD Normalnie za 190 możesz sprzedać ale w banku zapłacą Ci 500 za każdą sztukę. Edytowane 7 Kwietnia przez userKAMIL
samsung70 266 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Normalnie za 190 możesz sprzedać ale w banku zapłacą Ci 500 za każdą sztukę. ooo widzisz kolega, przydałoby się tyle pieniążków na bieżące wydatki...
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Idę do banku sprzedać te 7 co mam. 💰 Chybe, że ktoś opisze czy warto je zainwestować? Edit: Jeszcze trafiłem! XD Chyba wrzucę teraz wszystkie 12 na wysokie ryzyko i zobaczymy co będzie. Edytowane 7 Kwietnia przez userKAMIL
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Aktualizacja... Wrzuciłem te 12 sztabek złota do banku! Nie wiem czy to błąd czy WTF! ale tylko 9 mam w depozycie. W międzyczasie dokupiłem za hajs (500) extra sztabkę i w banku już widać 10. Gdzie są moje zagubione 3 sztabki? (wcześniej tego bankiera zrobiłem podarunkami na 100%) Nie wiem ale może to już zupełnie inny poziom imersji, której zwyczajnie jeszcze nie rozumiem. Mesjasz! Bez dwóch zdań... P.S. Zostało 12h w banku... Edytowane 7 Kwietnia przez userKAMIL 2
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 11 minut temu, userKAMIL napisał(a): Gdzie są moje zagubione 3 sztabki? P.S. Zostało 12h w banku... Tego Pana pytaj Spoiler 2
DITMD 1 135 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Od początku ten blob z banku mi się nie podobał, teraz wiem dlaczego 2
Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ciebie @userKAMIL bank wyrolował, a mnie w grze fiskus... taka gra zasługuje na 10/10, imersja pełną klasą skopiowali typowe warunki z naszego podwórka. 2
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Finalnie wygląda to tak: depozyt: 5000 wyjąłem: 7271 Zarobiłem: +2K Wole polatać za tymi sztabkami po festynach i w godzinę 12 sztabek x500=6000. Tutaj cały wieczór zleciał przy agresywnym obstawianiu w banku. P.S. Wszystkie te sztabki finalnie zostały rozliczone. Edytowane 7 Kwietnia przez userKAMIL 1 1
j4z 1 429 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 4 godziny temu, samsung70 napisał(a): ooo widzisz kolega, przydałoby się tyle pieniążków na bieżące wydatki... Spoiler Wygoogluj sztabkę w kominku pierwsze miasto.
seba842005 187 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Jak się komuś znudziło machanie mieczem. Eastern Witch's Fan + dwa talenty na gratach Orb of Lighting i Storm Fang. 2 1
userKAMIL 1 059 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 9 minut temu, seba842005 napisał(a): Jak się komuś znudziło machanie mieczem. Eastern Witch's Fan + dwa talenty na gratach Orb of Lighting i Storm Fang. Mnie to już zaczyna przerastać! XD
Reddzik 3 349 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ja nie robiłem otchłani, więc nie mam tego odkrytego.
STALKER 110 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Mnie fiskus nie dopadł przynajmniej na razie.
Rekomendowane odpowiedzi