Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

We are aware of user reports of long initial loading times into Microsoft Flight Simulator 2024. With so many users initializing the sim concurrently, we have a large number of server requests. We are working to help resolve the issues as soon as possible. For users whose initial load is past 90% and no longer progressing, we recommend a reboot. Otherwise we advise waiting to allow the loading to proceed as normal

No kto by pomyślał :E

• Haha 2
Opublikowano
43 minuty temu, MJRegul napisał(a):

Ok, czy dla każualowego gracza w FS2020 jest sens kupować 2024? Parę stówek wydanych co mi da oprócz paru nowych efektów wizualnych? 
Moje granie polega na powiedzmy sesji 1-2 godziny, lot małym turbośmigłowym z A do B i ewentualnie powrót ;)  Albo autopilot i patrzenie jak latają inni XD

Ja w 2020 nie grałem (ostatnio to FSX) i co mnie napaliło na powrót to tryb kariery gdzie startujesz od zera i robisz misje, odblokowujesz certyfikaty/samoloty i podążasz jakąś ścieżką kariery jak np pilot cargo, pilot samolotów pasażerskich, pilot ratownik itp i do tego potem kupujesz samoloty i rozwijasz własną firmę lotniczą gdzie musisz między innymi dbać o stan samolotów więc wprowadza to całkiem fajne cele do realizacji. 

Ale jeżeli interesuje cię tylko wybór samolotu i  po prostu latanie nad różnymi miejscówkami to chyba od razu nie warto. Podejrzewam że będzie potrzebnych kilka update aby pobiło to MSFS 2020 które przecież już kilka lat jest.

Z drugiej strony nawet w tym trybie wprowadzają fajne nowości jak np planowanie lotów ingame. Nie wiem czy w 2020 było ale tutaj też mają być jakieś ligi z wyzwaniami gdzie rywalizujesz z innymi graczami ale jakie są tego zasady to nie wiem. Widziałem tylko screeny z punktami i klasyfikacją.

Opublikowano
1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a):

Chyba coś jest nie tak, gra miała zajmować 50GB według ichniego sklepu i tego co mówili, po instalacji zajmuje 12, więc coś gdzieś niepodumali.

Eeee faktycznie...

W ogóle folder nazywa się "Limitless"? :E :E 

Opublikowano (edytowane)

spoko, u mnie nadal 97%

u znajomego wczytalo menu juz 2x (te 90% szybko u niego szlo)
ale nic nie moze kliknac bo koleczko sie kreci przy tworzeniu postaci
teraz zrestartowal 3ci raz i ma 15%

parodia ;d

Edytowane przez Ali
Opublikowano (edytowane)

ja znowu zrestartowalem
jak po 30min sie nie zaladuje - idzie uninstall i *ebac ich ;d

imo przeciez to jakis zart ze po restarcie leci od 0 - to co - to nie ma zadnego cache'u... ?
image.png.fc150ac2bbdfdc3473f515de3122dd81.png

Edytowane przez Ali
  • Haha 1