Wu70 106 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja nie wiem z czego się tu śmiać, właśnie tego oczekiwałem po karierze w symulatorze a nie rozbijania w GTA więc plus
galakty 252 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Wszystko się rozbija o stosunek zarobków do kosztów, fajnie że samolot się traci, grunt żeby ekonomicznie drugi EFT się z tego nie zrobił
Wu70 106 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Po początku kariery to widzę że będzie raczej za łatwo (ekonomicznie jak i same loty) niż za trudno
galakty 252 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Chyba w momencie własnej firmy, bo póki co dostaje się grosze (600-1200) kredytów. Podobno można włączyć autopilota i przyspieszyć czas żeby dogrindować licencje BTW robił ktoś licencje śmigłowca? Nawet samouczki są trudne, mimo włączonych asyst, grubo.
Wu70 106 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jak zrobisz lot bez pominięć start-lądowanie to jest więcej kasy a jest sporo krótkich lotów + można je znacznie przyspieszyć bo proponowane ścieżki podejścia/schodzenia są bardzo łagodne i pewnie liczą nizsze prędkości przelotowe
galakty 252 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Przebazowania czasem są długie, a latanie awionetką nie daje frajdy, to już lepiej punkty widokowe robić (szybsze i mniej monotonne). Ja pomijam naziemne rzeczy, robię start, lecę, ląduję i znowu pomijam. Kołowanie zajmuje zbyt dużo czasu żeby robić co misję.
Wu70 106 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wszystkich misji nie zrobisz i tak, masz do wyboru krótkie i długie. Ale ogólnie dla mnie wszystkie te początkowe misje są nudne (przebazowania, widokowe czy transport lekkich kartonów) to po prostu zwykłe loty. Właśnie odblokowuję poszukiwanie zaginionych to może coś powoli ruszy, najbardziej liczę na pożary 19 minut temu, galakty napisał(a): latanie awionetką nie daje frajdy Ciekawe, ja mam zupełnie odwrotnie, małymi prostymi samolotami lata mi się najfaniej gdzie sam najwięcej kontroluję, znam cały kokpit, są bardzo podatne na wiatr itd. Ostatni etap pasażerskich raczej kompletnie pominę bo to takie latające czołgi gdzie nic się nie dzieje. Może na tym etapie zawrócę do śmigłowców.
galakty 252 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie w tym rzecz, przebazowania awionetką są nudne, bo lecisz w linii prostej przez 5/10/30 minut. Jakieś loty widokowe już są dużo ciekawsze mimo że każdy wygląda tak samo w 99%. Osobiście czekam na jakieś przebazowanie/transport cargo w dzicz, Antarktyda, pustynia, może jakaś wyspa. 1
Kadajo 535 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak ktoś jest zainteresowany, koleś zrobił research na temat ustawień i ich wpływu na wydajność: https://forums.flightsimulator.com/t/fs2024-graphics-settings-and-performance-guide-11-20-2024/667840/29 1
naitsabest 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czy jest sens zmieniać pamięci z 4x8GB 3200MHz CL16 na 2x32GB 3600MHz CL18? Procek R7 5800X3D+4070Ti Super
galakty 252 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 31 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak ktoś jest zainteresowany, koleś zrobił research na temat ustawień i ich wpływu na wydajność: Matko bosko ile porównań :O Muszę usiąść i sobie dobrać ustawienia jak najmniejszym kosztem.
Kadajo 535 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu No koleś odwalił tytaniczną robotę. Najlepsza jest pierwsza rekomendacja do Asobo Wishlist to Asobo: give me an internship
galakty 252 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie dość że dał rekomendowane to jeszcze porównanie w imgsli więc można samemu sobie porównać. Mega sprawa, bo pewnie mam coś co niepotrzebnie jest Ultra, a inne na High
galakty 252 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A już miałem pochwalić, że ray tracing i cienie w kokpicie wyglądają super...
galakty 252 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Super, MFS zresetował sterowanie....
Kadajo 535 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Lipa, dlatego ja na razie nic nie ustawiam, podobno tez nie trzyma ustawień malowania.
galakty 252 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie mogę zrobić certa na maszyny o wyższej wydajności, znowu Enter nie działa
MJRegul 77 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, Kadajo napisał(a): Lipa, dlatego ja na razie nic nie ustawiam, podobno tez nie trzyma ustawień malowania. Co odpalenie gry musze ustawiać opcje rozne bo sie nie zapamiętują a takze np malowanie sanolotu Cudowne te premiery gier na koniec 2024
galakty 252 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Udało się komuś zrobić certa na maszyny o wyższej wydajności? U mnie się ledwo rozpędza i pas za krótki
Kadajo 535 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja właśnie zainstalowałem FBW A320 i A380 zaraz sprawdzę, czy działają
galakty 252 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nie no jaja, chwali się że najszybszy samolot jednosilnikowy, a nie starcza mocy żeby wystartować. WTF Dobra mam, trzeba śmigło ustawić na 100% bo było na 0%, a samouczek nic nie mówi... Edytowane 1 godzinę temu przez galakty
Kadajo 535 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Działają O Chryste panie Skończyła się praktycznie pamięć Vram i Ram
Kadajo 535 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Nie mam siły do działania tego symulatora... wydajność miota się jak szatan niezależnie od ustawień.
galakty 252 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Mi działa dobrze, ale niestety nawet na małych lotniskach 5800X3D nie wyrabia i GPU nie chodzi na max.
Rekomendowane odpowiedzi