Tomek_ITH 318 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 230 zł za dodatek do 2? Chyba ich posrało. Pazerni Chińczycy. Edytowane 18 Września przez Tomek_ITH 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września To tylko dlc a dłuższe niż niejeden singiel Coda
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września DLC do AC Shadows miało być na 10h+ jak podawali, a okazało się, że idzie przejść w około 4, to gdzie te 6? Tu też zobaczymy w praniu na ile godzin to będzie.
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 4h to ja się z jednym bosem męczyłem. Jest grubo na ponad 10h. A jak się sugerujesz filmikami na yt to one są ogrywane zazwyczaj na easy. Edytowane 18 Września przez ODIN85
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): A jak się sugerujesz filmikami na yt to one są ogrywane zazwyczaj na easy. Akurat sprawdziłem to Kondzio grał na normalu według tego co miał ustawione.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ja tylko przypomnę, że dl2 na premierę kosztował 199zł. 1
STALKER 75 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Wszystko drożeje to i gry będą coraz droższe.
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 13 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Ja tylko przypomnę, że dl2 na premierę kosztował 199zł. Inflacja,wojna,pandemia...
Tomek_ITH 318 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września hemoglobina, mistyfikacja, taka sytuacja. Sory ale minęło raptem 3 lata. I jest to dodatek na bazie 2 korzystający z tych samych assetów, mechanik, animacji itp.
Pavel87 703 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Gabe'owi już pewnie na bułki brakuje i dlatego jest drożej
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) Dodać do tego niekorzystny przelicznik waluty na steamie, a jak wiemy nie zamierzają tego zmienić. Więc mamy ceny jakie mamy, na szczęście są inne opcje, oficjalne strony... i keyshopy, do wyboru do koloru. Edytowane 18 Września przez Reddzik
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września dokonało się, mam nadzieję, że jest denuvo Godzinę temu, STALKER napisał(a): Zombiaki już na torkach są. weź nie mów tak, weź nie strasz
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 5 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): A co masz za problem dokonać zwrotu. w sumie
z1k 43 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) czyli nie odpalimy sobie rt dzis To deliver the highest possible quality and stability at launch, we’ve decided to temporarily disable ray tracing while we finalize some last-minute optimizations. This is a top priority (P0) for our team, and we’re working to enable it as quickly as possible after release Edytowane 18 Września przez z1k 1 1 1
samsung70 210 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 1 minutę temu, z1k napisał(a): czyli nie odpalimy sobie rt dzis To deliver the highest possible quality and stability at launch, we’ve decided to temporarily disable ray tracing while we finalize some last-minute optimizations. This is a top priority (P0) for our team, and we’re working to enable it as quickly as possible after release no i po co takie numery? ustalają premierę, później przesuwają do przodu, a na koniec takie niusy, a późniejj dziwić się , że człowiek nie kupuje- no przecież sami widzicie jak wyglądają premiery. 1
z1k 43 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Może i lepiej bo z Dl2 na start była sraka z Rt straszna
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Chciałem przetestować jak to wygląda i działa... lipa, na szczęście nie będzie mnie 2tyg to może się ogarną
Jaycob 1 934 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Gabe'owi już pewnie na bułki brakuje i dlatego jest drożej No jasne, a ten jacht za miliard też pewnie w promocji. TIL Gabe Newell, co-founder of Valve Corporation, has an armada of luxury yachts worth around $1 billion.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września O ile dobrze pamiętam, to ta gra bez rt wygląda jak gówno, zero cieni. 3
Reddzik 2 776 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Nom tak było w DL2, brak AO, AO było w RT.
z1k 43 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Tak nie pomyliłeś się wyglądała jak doda bez makijażu. Dopiero jako tako teraz wyglada bez RT po 433454343 patchach
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 8 minut temu, z1k napisał(a): czyli nie odpalimy sobie rt dzis To deliver the highest possible quality and stability at launch, we’ve decided to temporarily disable ray tracing while we finalize some last-minute optimizations. This is a top priority (P0) for our team, and we’re working to enable it as quickly as possible after release HDR chociaż został?
z1k 43 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Zostało tylko to dopowiedziane przez developera, trzeba czekać do 18.
Rekomendowane odpowiedzi