Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja liczę na kawał dobrego mielonego mięsa z zombie w roli głównej i również jestem team "broń biała" na tych ancymonów :E oczywiście obawiam się, że będą problemy z optymalizacją, ale też kupiłem na steamie, więc jak coś to pójdzie zwrot :) 

Edytowane przez Pavel87
  • Upvote 1
Opublikowano
41 minut temu, samsung70 napisał(a):

Oby to nie był techniczny bubel jak Borderlands 4 

Bo będą dopiero na premierę.

41 minut temu, samsung70 napisał(a):

Oby to nie był techniczny bubel jak Borderlands 4 

O to się nie musisz martwić.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, samsung70 napisał(a):

... swoją drogą trochę dziwne, że żaden gracz pokroju tivolt, corle czy inny polski krzykacz jutuber nie dostał gry od polskiego studia kilka dni przed czasem...

A skąd wiesz, że nie dostali?

Opublikowano
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

Dostali tylko embargo do 18:00.

no tak, ale dla przykładu w Cronosa chyba kilku jutuberów grało kilka dni przed, a tutaj absolutnie nic. podejrzana to sprawa. cóż- za kilka godzin wszystko stanie się jasne. 

Opublikowano

Ja mam, sami to przypisali do konta, nie pamiętam kiedy to było rozdawane ale była o tym mowa na discordzie i być może na steamie.

Żeby dostać The Beast, trzeba było zakupić DL2 Ultimate do końca września 2024, taki był wymóg. Potem jak usunęli ultimate ze steama przepadło.

7 minut temu, ffallen napisał(a):

Czy ktoś już ma może?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja mam, sami to przypisali do konta, nie pamiętam kiedy to było rozdawane ale była o tym mowa na discordzie i być może na steamie.

Żeby dostać The Beast, trzeba było zakupić DL2 Ultimate do końca września 2024, taki był wymóg. Potem jak usunęli ultimate ze steama przepadło.

No ja kupowałem wersję Deluxe w 2022 roku na premierę za 279,99zł (później przekształcili ją w Ultimate) więc powinienem dostać, a w Steam jeszcze nie jest przypisana. Dlatego zapytałem.

Edytowane przez ffallen
Opublikowano
Godzinę temu, STALKER napisał(a):

Z tego co wyczytałem zrezygnowali z denuvo.

no weź nawet tak nie gadaj!

Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Nie słyszałem o takim przekształceniu, jeśli Ci się należy to pisz do nich, jak masz discorda to pewnie szybciej na discorda lub email.

u mnie DL2 zrobiło się na jakieś DL2 Reloaded Edition czy jakoś tak czy to o tym mowa? 

Opublikowano
28 minut temu, samsung70 napisał(a):

no weź nawet tak nie gadaj!

u mnie DL2 zrobiło się na jakieś DL2 Reloaded Edition czy jakoś tak czy to o tym mowa? 

Miałeś Bloody Ties jak była jego premiera za darmo? Jak tak, to jest to o czym mówię - masz już w Steam przypisany Beast do biblioteki?