Kabor 459 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 30 minut temu, galakty napisał(a): Z drugiej strony ilość zgonów nie ma większego znaczenia i niewiele mówi. Ilość zgonów mówi o K/D. Np. ja chce wiedzieć w czasie gry jakiem mam K/D. Czy tak trudno to zrozumieć i ewentualnie dać wybór co się wyświetla w menu.
skypan 1 752 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 K/D ma być i kropka w tego typu grach. Może pozbawmy gry wyścigowe czasów okrążenia itp. ? A po co to komu ? 1
Dominix 403 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zawsze można liczyć ile razy się zgineło i na bierząco sobie KD obliczać. Takie czasy że negatywne statystki się ukrywa, jak łapki w dół na YT czy negatywne reakcje na FB Ja w końcu kończę sciągać i odpalam, zobacze czy to tak słabe jak tu piszą
Kabor 459 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 37 minut temu, Dominix napisał(a): Takie czasy że negatywne statystki się ukrywa, jak łapki w dół na YT czy negatywne reakcje na FB To niech idą na całość i zrobią grę w której obie strony równocześnie wygrywają
Dominix 403 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Kto wie, może kiedyś do tego dojdzie, ewentualnie zamiast słowa porażka, dadzą coś w stylu, "następny razem będzie lepiej"
skypan 1 752 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zawsze można dać napis Zajęliście zaszczytne drugie miejsce a przeciwnicy przedostatnie
Dominix 403 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Nie widzę trybu typowo infantry only, coś jak dominacja czy TDM. Wydaje mi sie że w becie było tej poprzedniej a teraz nie ma O_o lipa, bo bym pograł więcej.
galakty 3 312 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opublikowano 10 Grudnia 2024 4 godziny temu, skypan napisał(a): K/D ma być i kropka w tego typu grach. Może pozbawmy gry wyścigowe czasów okrążenia itp. ? A po co to komu ? Takie czasy, możemy też mówić że fajnie byłoby mieć dobre gry na premierę i brak DLSS, ale jest jak jest
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) ----------------------------- Pozdro od Nvidii: Cytat [Delta Force] Some PC configurations may experience performance regression when Resizable BAR is enabled [5083758] Edytowane 1 Lutego przez caleb59
dawidoxx 974 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Pograłem kilkanaście min, trochę drętwe, przeciwnicy raz mają aima raz nie.. raz potrafią piznać cie przez sciane.. wszędzie te same modele, kopiuj wklej murzyna 4k/dlss~q jakieś 100+ klatek Jak na singla co coopa za free to nie ma co wybrzydzać - gorszę wychodziły za kase. Edytowane 21 Lutego przez dawidoxx
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Opinie dość negatywne i że optymalizacja leży. Jak u was jest bo chciałem pobrać i pograć.
Keller 727 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 16 godzin temu, Dominix napisał(a): Będzie jutro. Tak, ale coop, czy 1 osoba będzie mogła przejść ją. Tego nie znalazlem.
galakty 3 312 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Za to multi siedzi na UE4 i optymalizacja super..
Dominix 403 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, Keller napisał(a): Tak, ale coop, czy 1 osoba będzie mogła przejść ją. Tego nie znalazlem. jak byk jest na steam info o tym
Keller 727 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Więc nic z tego. I hate that there is no way to get ammo even if I’m super conservative it’s practically impossible to solo Nie ma szans co do kampanii w 1 osobę.
Rekomendowane odpowiedzi