Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to gra żeby pyknąć rundę czy dwie na rozluźnienie, na pewno nie widzę tutaj siebie i wbijania całego season passa. 

Wydajnościowo jest super, nie trzeba jak w BF mocnarnego CPU czy LOW detali żeby mieć FPSy :E 

Opublikowano (edytowane)

Ja tam lubię "low detale" w multi FPS :) Nawet nie wiem jak takie gry wyglądają na wysokich. Ładnie to wygląda ? Ten Delta Force ?

Edytowane przez skypan
Opublikowano

Właśnie wyciekła informacja, że gra posiada skill based matchmaking tak więc życzę Wam miłej gry, ja to już przerabiałem w CoD i jeśli twórcy tego nie usuną to Delta Force można już przeżegnać lewą ręką bo prawej szkoda i gra po prostu umrze.

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, skypan napisał(a):

Ja tam lubię "low detale" w multi FPS :) Nawet nie wiem jak takie gry wyglądają na wysokich. Ładnie to wygląda ? Ten Delta Force ?

Ładnie i chodzi dobrze. Ale BF od dawna wygląda ładnie, Enlisted też.

Opublikowano
5 minut temu, Pan Mateoo napisał(a):

W sensie nie ma aimbota tak? :E

Niczego nie ma :lol2:

4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

I tak powinno być zawsze, niech sobie konsolowcy strzelają z aimami, a PCMR niech walczy skillem :) 

Sorry ale CoD i BF to mają więc i tutaj powinno być

• Confused 1
Opublikowano

Może oni chcą walki człowiek vs człowiek, a nie człowiek vs maszyna :) Gra powinna wyłapać kto na czym gra, i tych z padem wrzucać na serwery z botami, bo tam jest ich miejsce. Jaka przyjemność z sieciowego shootera, gdzie tylko biegasz, a resztę za Ciebie robi komputer?

• Upvote 1
Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że w tym nowym CODe granie K+M mija się z celem bo pady mają taką asystę, że to prawie samo strzela banie. Prawda to ? A co do Delty. Więcej frajdy dawało mi nasze WW3 niż ten kiczowaty cyrk.

Opublikowano
7 minut temu, skypan napisał(a):

Gdzieś obiło mi się o uszy, że w tym nowym CODe granie K+M mija się z celem bo pady mają taką asystę, że to prawie samo strzela banie. Prawda to ? A co do Delty. Więcej frajdy dawało mi nasze WW3 niż ten kiczowaty cyrk.

No, na padzie wymiatałem w MWIII :E

Opublikowano
9 godzin temu, azgan napisał(a):

Uuu to sobie pograłem 😅, nie ma wsparcia dla pada na PC

O to duży plus ale jakoś wątpię ze tak zostanie :E

Wczoraj pograłem chwile, gierka całkiem całkiem ale BF to to nie jest niestety. Miałem wrazenie ze gram w trochę lepsza wersje WW3.

Oczywiście nawalone jakiegoś badziewia typu jakiś hub i inne pierdy. jakis loot jakieś back packi nie wiem po co coś takiego w tego typu strzelance no ale ok, jak chcą spróbować czegoś nowego.

Ogólnie ok, ale bez szalu.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Przecież Ty zacząłeś, że jak w CoD jest pad to tu też POWINIEN być xD 

No widocznie nie powinien, bo to nie jest BF ani CoD. 

Zabawne że 90% dzisiejszych gier wspiera kontrolery zwłaszcza że Delta Force wychodzi również na konsole ale nie tutaj dodanie strowania padem od XSX lub PS5 to zło tak samo jak w BF i CoD :lol2:

Teraz, Kadajo napisał(a):

O to duży plus ale jakoś wątpię ze tak zostanie :E

Wczoraj pograłem chwile, gierka całkiem całkiem ale BF to to nie jest niestety. Miałem wrazenie ze gram w trochę lepsza wersje WW3.

Oczywiście nawalone jakiegoś badziewia typu jakiś hub i inne pierdy. jakis loot jakieś back packi nie wiem po co coś takiego w tego typu strzelance no ale ok, jak chcą spróbować czegoś nowego.

Ogólnie ok, ale bez szalu.

Na 100% zostanie to dodane ale póki co jest jak jest 😉

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Kadajo napisał(a):

Sterowanie padem ok, aimboty nie ok, a dzis sterownie padem w FPS rowna sie aimbot.

Wisi mi ten aimbot od lat gram na padzie i jestem przyzwyczajony do takiego sterowania, nie sprawia mi to problemu. Chciałem tylko pograć na dużym TV dla relaksu z innymi, mam specjalnie kupić PS5 PRO żeby zagrać w Delta Force? Nie mam aktualnie żadnej konsoli i chciałem potestować na PC.

Edytowane przez azgan
Opublikowano

No pewnie ze ci wisi bo to ty go używasz a nie się z nim meczysz będąc po drugiej stronie :E

I można by polemizować czy to ty grasz czy komputer :E

A Przynajmniej jak celujesz.

No bzdura to jest kompletna i nie da się tego w żaden sposób wyrobnić.