Montaż karty dźwiękowej z kartą graficzną.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Z tego co widzę to właśnie wytwarza się trąd zupełnie odwrotny do DEI a gry które ten syf implementują to się zwijają jedna po drugiej. Polska jak zwykle jest ze wszystkim opóźniona. Te kierunki to fabryki bezrobotnych magistrów, to już nawet nie wydziały gier i zabaw... -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Z jednej strony AMD na premierę zawsze ma ceny wyższe, z których potrafią się szybko wycofać. Z drugiej strony zawsze ich karty są przy danych segmentach wydajniejsze w rastrze bo kuleją w RT itd. Sam jestem ciekaw co to będzie. Jak mnie mile zaskoczą nie wykluczam, że zrobię przesiadkę z 4070S chociażby z czystej ciekawości -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Wiesz co, skoro mam PL na 100% to leciałem tak aby najwięcej wycisnąć z maks napięcia czyli tego 1,1V podnosząc zegar ile się da. Tutaj zabawa krzywą nie ma sensu bo nic nie da. Co innego jak ktoś idzie w OC+UV czy samo UV. Rozumiesz. A co do biosu, nie wiem który byłby optymalny. Najchętniej to bym zgrał obecny z karty, edytował edytorem VBIOSu power limit i wgrał go na kartę. Ew. najprędzej spróbowałbym od wyższych modeli Inno3d np. Ichill. Nie wydaje mi się. Jak to wytłumaczyć, że w normalnym giercowaniu typu Cyberpunk/CS2/Stalker 2 odczyt na OSD pokazuje poprawnie np. 2955MHz (2805MHz+150MHz) czy tak samo jest na GPU-Z, a tutaj jakieś buble pokazane i na wykresie jakieś zaniżone wartości... -
Przez lukadd · Opublikowano
Ta, ale później lepszą miejscówkę do testów znaleźli przy kolejnych testach w tym samym miasteczku. A na koniec i tak wyszło, jak już nie robili testów tej grze, że gra jeszcze bardziej dusi proca w nocy gdy łazimy z pochodnią i na tym bazuje test PCGH z 2024 roku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi