Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
... szkoda corsinki ... a taka fajna była ... nemecka. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Ja tam bym chętnie kupił 5090 gdybym miał pewność, że będzie ultra płynnie zawsze i wszędzie. A nie jest, w co drugiej grze i tak stuttery, traversal stuttery czy na 5090 czy 5060 niezależne od GPU, niestety. Teraz coraz bardziej przez UE5. Najbardziej mnie rozwalają te filmiki z ultra zmodowanego Wieśka 3 na 5090, oh ah co to nie jest a jak typ chodzi to ciągle stop klatki - traversal stuttery. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
A czy na i5 13600k tvb działa tylko na dwóch rdzeniach? Nigdy nie zagłębiałem tego tematu. Widzę w uefi ze mogę zmienić te 70c . Czy jak ustawie 90c to będzie bostowac do tych 90c ? -
Przez hafexo · Opublikowano
Coś tak w sam raz hehe Nie no, nie używam kompa do obróbki filmów ani kompilowania 23425345 plików więc demonem wydajności nie musi być. Myślałem np. nad tym https://www.x-kom.pl/p/1146134-dysk-ssd-lexar-1tb-m2-pcie-gen4-nvme-nm790.html -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Fenrir_14 Niby Nvidia nie zapowiedziała oficjalnie Superkow ale jednak oficjalnie podała ze żadnych kart nie pokaże na CES. Po co to zrobiła skoro niczego oficjalnie i tak nie zapowiedziała ? Szczególnie ze Nvidia nigdy nie zapowiadała refreshy przed targami, zawsze się o nich dowiadywaliśmy wcześniej ze przecieków i plotek. A oficjalna prezentacje i zapowiedz dostawaliśmy na CES.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi