bbandi Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Zobaczcie to, typ zrobił profil z laska AI i dodaje takie zdjęcia gdzie nawet tekst na karteczce jest źle wygenerowany typy w komentarzach biorą to w większości za prawdę ... myślałem że ludzie to dziś ogarniają ale widać nie https://www.facebook.com/61580111202955/posts/pfbid0sUsH9dAmzU7PpQiaAmSfVQvPyAVk5RMy4EVTHVvZXiHvg7CQnamFXm5Je6J3V6p8l/ Edytowane 31 Stycznia przez bbandi
Crew 900 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 59 minut temu, bbandi napisał(a): Zobaczcie to, typ zrobił profil z laska AI i dodaje takie zdjęcia gdzie nawet tekst na karteczce jest źle wygenerowany typy w komentarzach biorą to w większości za prawdę ... myślałem że ludzie to dziś ogarniają ale widać nie https://www.facebook.com/61580111202955/posts/pfbid0sUsH9dAmzU7PpQiaAmSfVQvPyAVk5RMy4EVTHVvZXiHvg7CQnamFXm5Je6J3V6p8l/ Tępi spermiarze.
nozownikzberlina Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 7 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Tępi spermiarze. szampan hotel spulna kompiel
ghostdog Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Najgorsze, że to piszą nie zawsze podstarzałe Janusze co są na bakier z technologią. Samotność niektórym ryje banie. Z piątku na sobotę u mnie na dzielnicy młody chłopak strzelił samobója, wyskoczył z 9 piętra. Nawet jeszcze dzisiaj jak tam przechodziłem to były ślady krwi (myślałem, że służby dokładnie czyszczą takie miejsca). Nawet jakaś baba (w wieku tak na oko 40) robiła fotkę, ludzie też maja pomysły). Ostatnio zauważyłem, że media nie piszą o takich przypadkach, o samobójach możemy poczytać w statystykach ale nie są opisywane poszczególne przypadki.
PepePanDziobak Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, ghostdog napisał(a): Najgorsze, że to piszą nie zawsze podstarzałe Janusze co są na bakier z technologią. Samotność niektórym ryje banie. Z piątku na sobotę u mnie na dzielnicy młody chłopak strzelił samobója, wyskoczył z 9 piętra. Nawet jeszcze dzisiaj jak tam przechodziłem to były ślady krwi (myślałem, że służby dokładnie czyszczą takie miejsca). Nawet jakaś baba (w wieku tak na oko 40) robiła fotkę, ludzie też maja pomysły). Ostatnio zauważyłem, że media nie piszą o takich przypadkach, o samobójach możemy poczytać w statystykach ale nie są opisywane poszczególne przypadki. coraz częstsze zjawisko, jest tego więcej a będzie jeszcze więcej. Media celowo milczą o tym
lukadd Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Całkiem ciekawe jak to było niemal 100lat temu Tu więcej https://zielonagora.naszemiasto.pl/wytworny-dobrze-sytuowany-szuka-tinder-sprzed-prawie-100-lat-tak-wygladaly-ogloszenia-matrymonialne-z-dawnych-gazet/ar/c1p2-28688155#google_vignette
nozownikzberlina Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) one chcą tylko prawdziwych mężczyzn Edytowane 3 Lutego przez nozownikzberlina
nozownikzberlina Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) https://x.com/JohnXJohn742/status/2018480955594600781/photo/1 badboy kocha najbardziej xDD Edytowane 4 Lutego przez nozownikzberlina
ghostdog Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Z tymi pozwami to będzie tak samo jak z kasztanami arabskimi. Jak pojawiła się afera ze stroną "oznacz sponsora" to nasze twórczynie internetowe pokasowały FB,IG a potem w śniadaniówce odgrażały się, że pójdą do sądu Nic z tego nie wyszło.
Dimazz Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego https://www.ofeminin.pl/lifestyle/impreza-tylko-dla-wysokich-kontrowersyjne-wydarzenie-w-londynie-podzielilo-internet/f24g5s6?utm_term=autor_6&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=onetfacet-page-post
nozownikzberlina Opublikowano Wtorek o 10:27 Opublikowano Wtorek o 10:27 (edytowane) oczywiście kanał i filmiki usunięte. Mokambe zużył i wykopał za drzwi (i dobrze) agniecha z rigczem, kolejny podpalany księciuniu dla córy, ojciec agniechy chyba nie jest zadowolony Edytowane Wtorek o 10:32 przez nozownikzberlina
nozownikzberlina Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu to już nie robi takiego wrażenia wczoraj widziałem jak cztery p0lki całowały się po kolei ze spasionym czarnoskórym typem obwieszonym jakimiś łańcuchami z TEMU X DD były tym faktem uradowane jakby wygrały przynajmniej kilkadziesiąt milionów w kasynie
Crew 900 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 5 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): to już nie robi takiego wrażenia wczoraj widziałem jak cztery p0lki całowały się po kolei ze spasionym czarnoskórym typem obwieszonym jakimiś łańcuchami z TEMU X DD były tym faktem uradowane jakby wygrały przynajmniej kilkadziesiąt milionów w kasynie Czy ten "spasiony czarnoskóry typ" jest teraz z tobą w pokoju ?
Camis Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu 2 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Czy ten "spasiony czarnoskóry typ" jest teraz z tobą w pokoju ? Na bank
Rekomendowane odpowiedzi