Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To takie wstawki, które dziś mi się wyświetliły.

533084064_24424506183847376_520745913435456923_n.jpg

532557746_1193713516184534_3124768385237619007_n.jpg

531192718_1214037397428725_1881993122403102218_n.jpg

533710980_1215356480630150_6692387535996978147_n.jpg

I pełno rolek...

Najlepsza dzisiaj była laska, która została zapytana o upadek Męskości.

Powiedziała, że Męskość upada, bo jak Ona idzie z zakupami to Obcy Faceci powinni podbiegać i pytać czy jej nie pomóc. Że powinni się domyślić.

Ehh... i patrzcie nawet taki ziomek, który totalnie wypisał się z tej całej gonitwy za laskami... no nawet On nie uniknie szczucia :)

Edytowane przez Szambo
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 20.08.2025 o 12:28, Szambo napisał(a):

Ehh... i patrzcie nawet taki ziomek, który totalnie wypisał się z tej całej gonitwy za laskami... no nawet On nie uniknie szczucia :)

Wiem coś na ten temat :E

Na szczęście facet starzeje się jak wino, a kobita jak mleko :wariat:

• Upvote 1
Opublikowano

Zgadzam się, jednak u mężczyzn ciężko wskazać odchyłke o takiej skali występowania jak te właśnie wary. Aż trudno oprzeć się pokusie w wiarę, że to na poziomie genetycznym zaprogramowana chęć zademonstrowania posiadania pewnych umiejętności. 

Opublikowano

Ogólnie i tak to jest margines, głównie oglądany na tiktokach na szczęście :E 

Ale tak, zwykle kobiety bardziej popadają w szał "poprawiania" siebie od facetów. Ale wśród facetów odjazdy też są widoczne :E 

• Like 1
  • Confused 2
Opublikowano
W dniu 21.08.2025 o 19:51, Gonzo3211 napisał(a):

Wiem coś na ten temat :E

Na szczęście facet starzeje się jak wino, a kobita jak mleko :wariat:

Polscy faceci po przekroczeniu 35+ nie dbają o siebie. Ile jest takich co trzymają na głowie fryzurę co przypomina sedes. Zamiast ogolić łeb mają fryzurę jak Gargamel. Do tego bęben po kebabach i cuchy jak u 15 latka. W pewnym wieku trzeba zwracać uwagę na jakość pożywienia i zwiększyć dawkę aktywności fizycznej. Nie mówiąc o wymianie garderoby w szafie.

Opublikowano (edytowane)

@ghostdogMożna mieć 35 lat i więcej a nadal być pytanym w sklepie o dowód. Ubierać się powinno zgodnie ze swoim wyglądem jak i upodobaniami. Sobie też trzeba się podobać a nie robić dobrze wszystkim dookoła. 

Edytowane przez lokiju
  • Like 1
  • Upvote 5
Opublikowano
28 minut temu, ghostdog napisał(a):

Polscy faceci po przekroczeniu 35+ nie dbają o siebie. Ile jest takich co trzymają na głowie fryzurę co przypomina sedes. Zamiast ogolić łeb mają fryzurę jak Gargamel. Do tego bęben po kebabach i cuchy jak u 15 latka. W pewnym wieku trzeba zwracać uwagę na jakość pożywienia i zwiększyć dawkę aktywności fizycznej. Nie mówiąc o wymianie garderoby w szafie.

Górnicy w czerwonych pumach mnie trochę śmieszą, ale bluz z kapturem się nie pozbędę :) 

Trzeba się ubierać stosownie do okazji. 

A Polacy dopiero od niedawna potrafią dopasować sobie garnitur, marynarkę czy nawet koszulę. Ale nie wszyscy :E 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Taki typowy Sebix to żenada. Zębów brakuje, widać, że jest walone 0.7, włosów brak. Ogólnie przeraża mnie, jak wielu nie korzysta nawet z dezodorantów. W publicznych toaletach wali na kilometr potem.

Jak pewnego razu tutaj na forum prawa strona jechała równo po wyglądzie kobiet napisałem, że nie faceci nie dość, że o siebie nie dbają to jeszcze śmierdzą. W odpowiedzi napisano mi, że dezodorant nie jest potrzebny, wystarczy się dobrze umyć :E

Więc nie tylko wśród seboli ale nawet wśród elity tego kraju (bo nikt inny nie pisuje na tym forum:)) używanie dezodorantu nie jest standardem. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

W odpowiedzi napisano mi, że dezodorant nie jest potrzebny, wystarczy się dobrze umyć

Cytat? Bo jestem ciekaw który skunks to napisał.

Godzinę temu, Winter napisał(a):

włosów brak

Z tym to akurat nie taki prosty temat. Chyba, że ktoś chce wyglądać jak pajac po wizycie w Turcji.

Ale tutaj też sprawa jest dość prosta. Sypie się? Maszynka i jazda na 0.

To jest dla mnie mistrz:

WEBP_SQUARE_1280

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, crush napisał(a):

Cytat? Bo jestem ciekaw który skunks to napisał. (...)

Nie chce mi się szukać, to było z miesiąc temu, przy tym ile postów pojawia się na tym forum jest to nie do znalezienia (chyba). 

To, że trafił się dzban mnie w ogóle nie dziwi, to co mnie dziwi to to, że nikt go nie wyśmiał. 

edit

Chociaż patrząc na to co napisał tankietka to chyba już nie ma po co szukać :E

13 minut temu, Tankietka napisał(a):

Dla osoby która nie jest potliwa jak świnia śmierdzącym potem, umyła się przed wyjściem, jest ogolona na zero pod pachami (włosy wzmagają przykry zapach) i ubrała świeży t-shirt - dezodorant/antyperspirant nie jest wcale jakimś 100% musem bez którego wyczuwalnie będzie zatruwać powietrze. Gadka, że się zawsze będzie jebało bez dezodorantu to absurd w drugą stronę.

To ty tak myślisz. Jak ktoś jest poza domem kilka godzin w upał to dezodorant to mus i basta. To, że ty czegoś nie czujesz nie znaczy, że inni tego nie czują. Można mieć lekki pot ale wystarczy wyjść z klimy na upał i po kilkunastu minutach z człowieka leci i to czuć. 

32 minuty temu, crush napisał(a):

WEBP_SQUARE_1280

Można mieć taką fryzurę i miliony fanów, pewnie nawet znajdą się takie panie co będą uważać, że to jest sexi. 

images (2).jpeg

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Idąc dalej, większość to niesamowite brudasy. Kibel zasrany, bo po co go po sobie sprzątać (...)

I zostawiają włosy po goleniu, umywalka cała w kudłach to standard. Kilka lat mieszkałem na pokoju, miałem wielu współlokatorów i chyba żaden nie sprzstal po goleniu. Lanie na WC za klapę to kolejny przykry standard. Jak się nie ma cela to lepiej usiąść niż zalewać sedes a czasem i podłogę. Faceci nie wiedzą co to jest kultura w łazience. Pamiętam jak byłem w wieku szkolnym i na imprezie na mieście wszedłem do damskiej toalety, to był szok jak tam było czysto i nie śmierdziało. 

Dla kontrastu na studiach pracowałem na budowie i chodziłem w krzaki zamiast do toitoia bo w tym drugim kał był rozsmarowany po podłodze. 

Faceci to straszne świnie. 

• Upvote 4
Opublikowano

niektórzy ludzie po prostu śmierdzą mocno a niektórzy umiarkowanie. Mi np. nogi smierdziały raz w życiu, jak założyłem chińskie buty i się kisiły jak kapusta. W normalnych butach, to w upał śmigać mogę cały dzień i pachnące będą pod koniec dnia bez używania dodatkowych specyfików 

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Strasznie zazdrosny jesteś o tego afrykańskiego brzydala. :) 

Nie zazdrosny tylko czuje jakiś taki wstyd, obrzyd. Nawet "nasze" ćpuny emigracyjne nie zrobiły takiego negatywnego marketingu dla Polski jak "nasze" witaminki, które się puszczają z czornymi na każdym kroku. Tajlandia europy, they say. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 4