Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, crush napisał(a):

Czy Ty tu sugerujesz, że coś takiego jak szon nie istnieje?

A gdzie ja coś takiego napisałem? Co ty mi tu sugerujesz? Istnieją też incele, debile, nieuki Itp. To co teraz, czas na nieuk patrol I debil patrol? Będziemy wszystkich prześladować w idiotyczny sposób? Jakie to wychowawcze. Nie mowiac już o tym, że ci idioci będą prawiczkami znacznie dłużej niż by byli, gdyby nie byli takimi kretynami. 

No i faceci też bywają szonami, ale ty widzisz tylko jedną stronę medalu. Ot chłopcy na których nikt nie leci prześladują ładne dziewczyny, świetny pomysł!

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

Nie mowiac już o tym, że ci idioci będą prawiczkami znacznie dłużej niż by byli, gdyby nie byli takimi kretynami. 

Welp, sami się wyeliminują z przekazywania genów debila, w sumie to win win jest?

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Będziemy wszystkich prześladować w idiotyczny sposób?

Jeszcze grubasów. 

No właśnie w tym rzecz, że trzeba jakiś sposób ustalić. Bo ta liberalizacja wszystkiego i przyzwolenie na bycie incelem, szonem, grubasem, etc. to straszne raczysko.

Może jak starzy sobie nie radzą to przymusowe obozy reedeukacyjne? 🤔

6 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie mówiąc już o tym, że faceci też bywają szonami, ale ty widzisz tylko jedną stronę medalu.

Oczywiście, że nie. Dla mnie taki Tate to taki sam śmieć jak Onlyfansiary.

Problem w tym, że wśród gadających głów tylko Tate jest problemem.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, crush napisał(a):

Jeszcze grubasów. 

No właśnie w tym rzecz, że trzeba jakiś sposób ustalić. Bo ta liberalizacja wszystkiego i przyzwolenie na bycie incelem, szonem, grubasem, etc. to straszne raczysko.

Zawsze tak było i świat się toczył. Kobiety zawsze lubiły się ubierać wyzywająco, zawsze istnieli ludzie grubi i głupi. Te obozy by niczego nie dały, tylko by było więcej takich frustratów jak ty. Nie można gnębić ludzi za to jak ktoś się ubiera. Poza tym nawet nie widziałeś kogo oni uważają za szonów, obstawiam, że po prostu mszczą się na fajnych laskach za to, że nie mają u nich szans. 

Na szczęście poglądy do twoich nigdy nie będą dominujące w cywilizowanym świecie, ale jeśli chcesz się wyżywać na ludziach w głupi sposób to rozważ przeprowadzkę do Afganistanu, tam jest wielu mężczyzn z poglądami podobnymi do twoich. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
2 minuty temu, crush napisał(a):

Bo ta liberalizacja wszystkiego i przyzwolenie na bycie incelem, szonem, grubasem, etc. to straszne raczysko.

Sam mówisz, że to już było, to skąd teraz nagle ten ostracyzm publiczny? Czasy palenia wiedźm na stosie mamy słusznie za sobą.

2 minuty temu, crush napisał(a):

te, Goebbels, przestań, bo brzuch mnie już boli ze śmiechu :E 

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Zawsze tak było i świat się toczył. Kobiety zawsze lubiły się ubierać wyzywająco, zawsze istnieli ludzie grubi i głupi.

Przyzwolenie było węższe. I stąd również biorą się te czubki identyfikacyjne. Kiedyś jak Tomuś powiedział, że się identyfikuje jako kot to usłyszał żeby się pi******ął i temat albo się kończył, albo Tomuś funkcjonował na marginesie.

Teraz Tomuś wchodzi do internetu, znajduje 100 000 innych ludzi-kotów przy poklasku mediów i afirmacji terapeuty.

I to się tyczy reszty zmiękczania patologii określeniami typu "sex working".

10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Poza tym nawet nie widziałeś kogo oni uważają za szonów, obstawiam, że po prostu mszczą się na fajnych laskach za to, że nie mają u nich szans

xD

Przeczytaj co tu wyrzygałeś. "Nie masz racji bo ich nie widziałeś, ja pewnie mam rację bo też ich nie widziałem".

Pomijam, że ja się nawet nie odnoszę bezpośrednio do ideii tych patroli, tylko do faktu, że problem istnieje. I z piwniczakami i z dziwkami.

12 minut temu, huudyy napisał(a):

te, Goebbels, przestań, bo brzuch mnie już boli ze śmiechu

Spokojnie. Zaraz Gordon da lajka i poczujesz motyle w brzuchu większe niż po tym jak żonka da buzi w czółko. 🤭

15 minut temu, huudyy napisał(a):

Sam mówisz, że to już było, to skąd teraz nagle ten ostracyzm publiczny?

Ostracyzm właśnie niestety już był. I był słuszny. Teraz jest era afirmacji. 😔

Opublikowano
54 minuty temu, crush napisał(a):

Przyzwolenie było węższe. I stąd również biorą się te czubki identyfikacyjne. Kiedyś jak Tomuś powiedział, że się identyfikuje jako kot to usłyszał żeby się pi******ął i temat albo się kończył, albo Tomuś funkcjonował na marginesie.

Teraz Tomuś wchodzi do internetu, znajduje 100 000 innych ludzi-kotów przy poklasku mediów i afirmacji terapeuty.

I to się tyczy reszty zmiękczania patologii określeniami typu "sex working".

xD

Przeczytaj co tu wyrzygałeś. "Nie masz racji bo ich nie widziałeś, ja pewnie mam rację bo też ich nie widziałem".

😔

😔

Nie wyrzygalem, tylko mam nastolatków w rodzinie i widzę jak się zachowują. Za to ty nie rozumiesz niczego, skoro przyzwolenie na bycie grubym zrównujesz z przyzwoleniem na identyfikowanie się jako sterowiec. Teraz jest więcej grubasów bo zmienił się styl życia, kobiety ubierające się w sposób wyzywający były zawsze, nieucy byli zawsze, głupole były zawsze itd. Za to kiedyś to tobie tak nie wadziło, zaczęło z czasem jak się zestarzałeś plus masz za dużo czasu na wylewanie żółci w internecie. Ludzie którzy mają co robić z wolnym czasem po prostu żyją i nie przejmują się za bardzo pierdołami. 

Opublikowano

Za moich czasów jak dziewczyny chciały dopiec chłopakom to robiły listę i wystawiały oceny, oczywiście taka lista przypadkowo się gubiła, a następnie ktoś ją znajdował. Teraz mamy internet gdzie jest większy zasięg i można mocniej oberwać. Ci małolaci źle obstawili, myśląc że znajdą poklask wśród rówieśników. Każdy chce być lubianym i zapraszanym na różne imprezy, najgorsze jest odrzucenie przez rówieśników. Kiedyś były rożne subkultury, można było znaleźć swoje miejsce.

Opublikowano
8 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

były zawsze

Oczywiście. Ale nie było takiego przyzwolenia, a wręcz propagowania. Szczególnie ze strony mediów.

To nie jest progres, to jest patologia.

9 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ludzie którzy mają co robić z wolnym czasem po prostu żyją i nie przejmują się za bardzo pierdołami. 

A czy ja tu rwę włosy z głowy? Komentuję rzeczywistość. Ni mniej ni więcej.

Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

Oczywiście. Ale nie było takiego przyzwolenia, a wręcz propagowania. Szczególnie ze strony mediów.

To nie jest progres, to jest patologia.

Mój wujek mawiał, że kiedyś ludzie nie ćpali i że w ogóle nie było narkotyków. Mój ojciec go wyśmiał I powiedział, że w jego kręgach studenckich każdy coś brał a na imprezach był narkotykowy stół szwedzki. W latach 70. 

Chodzi mi o to, że po pierwsze ludzie mają tendencje do gadania "kiedyś to było" i wybielania przeszłości a po drugie czasy się zmieniły. Jak słucham starych ludzi to mam wrażenie, że kiedyś nie było grubasów, gejów, przestępców itp. To wszystko było ale wydawało się bardziej odległe, teraz nie musisz znać geja osobiście żeby mieć z nim do czynienia, bo jest ich pełno w Internecie i nawet mimowolnie trafiasz na ich posty np na Twitterze. Czasy się zmieniły, wszystko jest pod ręką, wysrywy nt identyfikowania się z płcią przeciwną również(chociaż jest niewiele przypadków kiedy jest to rzeczywiście uzasadnienie medycznie, ale większość wpisów takich osób na x to jednak wysrywy). Czas zapierdziela, wszystko się zmienia a ty stoisz w miejscu, nie nadążasz już i byłbyś gotów wysyłać dzieci na jakieś obozy wychowawcze żeby było tak jak było kiedyś. A raczej żeby było tak jak wygląda to w twojej iluzji przeszłości. Tak jak kiedyś starsi ludzie kiedy ty byłeś młody.

Opublikowano

A w którym miejscu stwierdziłem, że ma być tak jak kiedyś? 

Po prostu zwracam uwagę, że jak sie okazało, nie wszystko co nowe to dobre.

Genialnym ruchem lewicy było przywłaszczenie określenia "progresywny". Bo przecież nie chcesz być stojącym w miejscu ciemniakiem, prawda?

Szkoda tylko, że ten progresywizm w wielu aspektach dąży do regresu społeczeństwa.

Opublikowano

Nie musiałeś stwierdzać wprost, po prostu twoja aktywność tutaj polega głównie na narzekaniu. Jasne, że nie wszystko co nowe jest dobre, ale taki jest świat. Kiedyś też pojawiały się nie rzeczy, które nie były dobre a świat się wciąż kręci. Poza tym na szczęście większość idiotyzmow się nie przyjęła. 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ty tego nie widzisz, ale wyglądasz na jednego z większych frustratów na tym forum. 

Możesz zrobić kompilację, jeśli dzięki temu będziesz mieć jakieś zajęcie to proszę, nie mam nic przeciwko. 

A jak wyglądają ludzie którzy nabili przez 8 lat tysiące postów o tym jaki PiS jest zły? 🤔

Ja tego widzieć nie muszę bo mam to w dupie. :E

Interesuje Cię co sądzę o Tobie? Nie interesuje. Bardzo słusznie.

I vice versa. 

W ogóle tu jakiś dysonans występuje. Zarzucasz mi spędzanie zbyt dużej ilości czasu w internecie (nie wiedząc ile przebywam poza forum), jednocześnie sugerujesz że powinno mnie interesować jak mnie widzą randomy internetowe? 🤔

A to taki prawniczak który ma prawie 2x więcej postów ode mnie to kim jest? 🤔

Edytowane przez crush
Opublikowano
10 minut temu, crush napisał(a):

A jak wyglądają ludzie którzy nabili przez 8 lat tysiące postów o tym jaki PiS jest zły? 🤔

Ja tego widzieć nie muszę bo mam to w dupie. :E

Interesuje Cię co sądzę o Tobie? Nie interesuje. Bardzo słusznie.

I vice versa. 

W ogóle tu jakiś dysonans występuje. Zarzucasz mi spędzanie zbyt dużej ilości czasu w internecie (nie wiedząc ile przebywam poza forum), jednocześnie sugerujesz że powinno mnie interesować jak mnie widzą randomy internetowe? 🤔

A to taki prawniczak który ma prawie 2x więcej postów ode mnie to kim jest? 🤔

obraz.thumb.png.9f2c04354397b93d1de884cfea92c20c.png