skypan 6 Opublikowano Środa o 20:34 Opublikowano Środa o 20:34 7 minut temu, azgan napisał(a): Tak Kurła. To jak te cycki itp. by wyglądały w U5 ? pa. Myślałem, że tego szczerbatego emotka nie ma. Ufff. Nie jest złe to forum.
Jaycob 88 Opublikowano Środa o 20:47 Opublikowano Środa o 20:47 A tak na poważnie, to IMO bardzo fajna gra. Jedna z lepszych, w jakie ogrywałem w tym roku. Z tego miksu różnych gierek, wyszedł bardzo strawny koktajl. Podobał mi się system walki nastawiony na parowanie (nie trzeba było, ale największe benefity są z tego) połączony ze slasherem. Od razu studzę, że nie jest to soulslike. Wizualnie także bardzo ładnie, ale nie równo. Bez polityki, dei, lpg i innych agd. Z bardzo atrakcyjną panią, która wszystko ma na miejscu, tam gdzie trzeba. Jedynie, do czego mogę się przyczepić to do pewnych semi-otwartych obszarów, w których nie było za bardzo co robić. Wolałbym, aby gra była bardziej liniowa. 1 1
lamparcicho 152 Opublikowano Środa o 21:07 Opublikowano Środa o 21:07 A jak fabuła? Nie nastawiam się na nie wiadomo co ale daje radę? Czy jest tylko dodatkiem na zasadzie, że mogłoby jej nie być?
azgan 256 Opublikowano Środa o 21:20 Autor Opublikowano Środa o 21:20 Nieźle poprawili i dodali nowe detale 2 2
Jaycob 88 Opublikowano Środa o 21:41 Opublikowano Środa o 21:41 23 minuty temu, lamparcicho napisał(a): A jak fabuła? Nie nastawiam się na nie wiadomo co ale daje radę? Czy jest tylko dodatkiem na zasadzie, że mogłoby jej nie być? Daje radę, ale to nic specjalnego, nic czego nie wiedziałeś pewnie z setki razy. Na pewno nie jest to poziom Automaty, jak sugerowały niektóre media, aczkolwiek można uchwycić kilka drobnych porównań z tych gier. W tym kilka utworów muzycznych nagranych przez tego samego kompozytora. Gra ma kilka zakończeń, które były na tyle dla mnie interesujące, że chcę się dowiedzieć co będzie dalej (to nie jest spoiler, twórcy potwierdzili, że będzie kolejna część). Warto też zbierać i czytać logi, aby dowiedzieć się więcej o świecie. 22 minuty temu, azgan napisał(a): Nieźle poprawili i dodali nowe detale 1 3
Kelam 531 Opublikowano Środa o 21:54 Opublikowano Środa o 21:54 33 minuty temu, azgan napisał(a): Nieźle poprawili i dodali nowe detale 2
lamparcicho 152 Opublikowano Środa o 22:37 Opublikowano Środa o 22:37 Godzinę temu, azgan napisał(a): Nieźle poprawili i dodali nowe detale Fizyka cycków prima sort, niczego innego nie wychwyciłem
Gothic 5 Opublikowano wczoraj o 00:37 Opublikowano wczoraj o 00:37 (edytowane) Nie interesuje mnie ta gra ale patrząc na ostatni powyższy filmik to jest to jakaś nienormalna absurdalna sytuacja, że na zachodzie jest obecnie ban na zrobienie gry z takimi postaciami, chore czasy. Edytowane wczoraj o 00:38 przez Gothic 1 1
slafec 26 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To jest typowe Action RPG. Zmieńcie tagi. 1
Frog67 53 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Kiedyś miałem niezle ciśnienie na Stellar Blade aby wyszlo na PC ale zacząlem oglądać rozgrywke i zobaczylem jak wiele skopiowano z Nier Automata to hype mi opadł, fabuła pewne elementy i zwroty w niej zawarte są wręcz na bezczelnego skopiowane tylko bez tej głębi sabularnej którą mamy w Nier.
Jaycob 88 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 42 minuty temu, Frog67 napisał(a): Kiedyś miałem niezle ciśnienie na Stellar Blade aby wyszlo na PC ale zacząlem oglądać rozgrywke i zobaczylem jak wiele skopiowano z Nier Automata to hype mi opadł, fabuła pewne elementy i zwroty w niej zawarte są wręcz na bezczelnego skopiowane tylko bez tej głębi sabularnej którą mamy w Nier. Dla mnie walka jest zupełnie inna. Nier to hack & slash, a tutaj dodatkowo walka wzbogacona o elementy Sekirowe - z łamaniem postury wroga i parowaniem, czego w Nier już nie ma. Kompletnie inny feeling z rozgrywki.
galakty 129 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Mi Nier kompletnie nie podeszło, może Stellar będzie lepszy
Reddzik 141 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 16 godzin temu, azgan napisał(a): Nieźle poprawili i dodali nowe detale Przypomniały mi się mody do Skyrim na fizykę, tam jest coś podobnego, to chyba będzie trzeba zagrać w Stellar Blade
Frog67 53 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 17 minut temu, Jaycob napisał(a): Dla mnie walka jest zupełnie inna. Nier to hack & slash, a tutaj dodatkowo walka wzbogacona o elementy Sekirowe - z łamaniem postury wroga i parowaniem, czego w Nier już nie ma. Kompletnie inny feeling z rozgrywki. System walki kompletnie inny ale fabuła to już jest miejscami taka kopia albo głeboka inspiracja że aż trzeszczy pod zębami.
galakty 129 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 16 minut temu, Reddzik napisał(a): Przypomniały mi się mody do Skyrim na fizykę, tam jest coś podobnego, to chyba będzie trzeba zagrać w Stellar Blade Heh pamiętam, cały Nexus zawalony był przeróbkami XD 1
afrikan 16 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 6 godzin temu, galakty napisał(a): Heh pamiętam, cały Nexus zawalony był przeróbkami XD Bo to jest gra dla prawdziwych ludzi kultury i dżentelmenów 1 2
galakty 129 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Oczywiście, tylko prawdziwi dżentelmeni docenią kulturę i sztukę
Kelam 531 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Żeby dostrzec prawdziwą sztukę, trzeba mieć wprawne oko i odpowiednio wysublimowany gust. ewentualnie po chamsku lubić pierdziawki w najlepszym kształcie, czyli gruszki, no i balony 2
afrikan 16 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Coś czuje ze drabina w tej grze będzie męczona 1
Kelam 531 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mi się nie spieszy do tej gierki, może kiedyś kupię, może nie. Ale w okresie premiery na pc i potem rozwoju modów - podejrzewam, że bardzo wzrośnie u niektórych pecetowców poczytność pewnej bestsellerowej powieści: Spoiler 2
lamparcicho 152 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, afrikan napisał(a): Coś czuje ze drabina w tej grze będzie męczona "Wchodzi kominiarz po drabinie..."
azgan 256 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, afrikan napisał(a): Coś czuje ze drabina w tej grze będzie męczona
Rekomendowane odpowiedzi