Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MrKetiw napisał(a):

No jest kozak, trochę mi się kojarzy z The Callisto Protocol

Oby miało jak najmniej wspólnego z tym tym cudem. :E Na pierwszych zajawkach wygląda całkiem fajnie, trochę miejscami zalatuje Beksińskim. Jeden z niewielu tytułów na które czekam.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano

To bedzie kolejny ich "HIT" z dwoma swiatami :hihot:

30 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Polski Dead Space (taką przynajmniej mam nadzieję), grałbym...

Nie spodziewalbym sie po tej grze za wiele ;) Gameplay nie pokazal nic poza strzelaniem wiec poki co nic ciekawego jesli ktos w gameplay nie potrafi pokazac nic innego.

Opublikowano (edytowane)

Ty tak serio? Wklejasz tytuł z PPE jako coś wartościowego i rzetelnego na czym można się opierać? xD Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PPE.

Ale winszuję, że Ci się trailer podoba. Masz prawo. Ale nie wklejaj czegokolwiek z PPE na potwierdzenie swoich odczuć bo to za mocne.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
29 minut temu, Tankietka napisał(a):

Ty tak serio? Wklejasz tytuł z PPE jako coś wartościowego i rzetelnego na czym można się opierać? xD Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PPE.

Ale winszuję, że Ci się trailer podoba. Masz prawo. Ale nie wklejaj czegokolwiek z PPE na potwierdzenie swoich odczuć bo to za mocne.

Może wklejać co chce jeśli jest to w temacie, nawet z Pudelka, byle by było to w granicach rozsądkowości-tematycznej. Liczymy się z tym , że portal PPE nie jest w pełni rzetelny, ale trailera to Ty mu nie broń zamieszczać. 

Opublikowano

Ja tam się jaram, bo lubię Dead Space (no ale tylko pierwszą i drugą część) a następcy zbyt licznie nie wyskakują zza rogu. Ale na dobrą sprawę ciężko po tych fragmentach ocenić, czym właściwie ta gra będzie.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tankietka napisał(a):

Dziwi mnie, że tego nie widzicie.

A co tutaj jest do oglądania? Jak sam zauważyłeś, to tylko krótka zajawka. Jeśli Ty tam widzisz crapa, równie dobrze ktoś może widzieć potencjał. Mam teraz powiedzieć "dziwi mnie, że go nie widzisz"?

Nie oczekuję i nie nastawiam się na to, że to będzie topowa produkcja. Ani developer tego nie sugeruje, ani żadne materiały. Ale czekam, bo to są zdecydowanie moje klimaty. I trzymam kciuki, że nie będzie dla mnie takim rozczarowaniem jak Callisto Protocol.