azgan 1 107 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Po sukcesie z Silent Hill 2 Remake nowy horror od Bloober Team
azgan 1 107 Opublikowano 6 Listopada 2024 Autor Opublikowano 6 Listopada 2024 Zapowiada się to interesująco https://www.ppe.pl/news/356395/cronos-the-new-dawn-stawia-na-wyzwanie-bloober-team-ma-spore-ambicje-lecz-nie-zapomina-o-korzeniach.html mało tego https://www.gram.pl/news/bloober-team-nie-chce-tworzyc-przecietnych-gier-tworcy-planuja-pokazac-do-czego-sa-zdolni
azgan 1 107 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2024 Serio, po świetnym Silent Hill 2 Remake nowe IP od Bloober Team #nikogo?
MrKetiw 68 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 No ja zdecydowanie czekam, graficznie widać że sztos a i klimat czuć już teraz 👍 1
Pavel87 545 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Pewnie większy hype będzie bliżej premiery czy wraz z pojawieniem się kolejnych szczegółów dotyczących gry i gameplay'u 1
Reddzik 1 642 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Jestem ciekaw co to będzie, ale nie czekam z otwartymi ramionami, szczególnie, że nie pogram na moim kompie, więc raczej kupno i większe zainteresowanie nie będzie z mojej strony.
Keller 411 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Spoko, nauczyli się na bazie Silenta jak tworzyć mini survival - ciekawe czy z zagadkami. 1
azgan 1 107 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia https://www.gry-online.pl/newsroom/polacy-chca-wypelnic-dziure-po-dead-space-wierza-ze-klimatyczne-c/zb2c31b
ODIN85 2 113 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Pięknie to wygląda. W końcu godny następca Dead Space 1
MrKetiw 68 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia No jest kozak, trochę mi się kojarzy z The Callisto Protocol
Ryszawy 297 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Polski Dead Space (taką przynajmniej mam nadzieję), grałbym...
Vulc 1 683 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, MrKetiw napisał(a): No jest kozak, trochę mi się kojarzy z The Callisto Protocol Oby miało jak najmniej wspólnego z tym tym cudem. Na pierwszych zajawkach wygląda całkiem fajnie, trochę miejscami zalatuje Beksińskim. Jeden z niewielu tytułów na które czekam. Edytowane 16 Kwietnia przez Vulc
Phoenix. 2 586 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia To bedzie kolejny ich "HIT" z dwoma swiatami 30 minut temu, Ryszawy napisał(a): Polski Dead Space (taką przynajmniej mam nadzieję), grałbym... Nie spodziewalbym sie po tej grze za wiele Gameplay nie pokazal nic poza strzelaniem wiec poki co nic ciekawego jesli ktos w gameplay nie potrafi pokazac nic innego.
Tankietka 157 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Wy tak serio? Generyczne coś. Kompletnie bezjajeczne i oczywiście na dokładkę rynnowe "wizje". Po tym trailerze to crapem lub max przeciętniekiem 5/10 zalatuje. Dziwi mnie, że tego nie widzicie. 1
Tankietka 157 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Ty tak serio? Wklejasz tytuł z PPE jako coś wartościowego i rzetelnego na czym można się opierać? Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PPE. Ale winszuję, że Ci się trailer podoba. Masz prawo. Ale nie wklejaj czegokolwiek z PPE na potwierdzenie swoich odczuć bo to za mocne. Edytowane 16 Kwietnia przez Tankietka
eciepecie 53 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 29 minut temu, Tankietka napisał(a): Ty tak serio? Wklejasz tytuł z PPE jako coś wartościowego i rzetelnego na czym można się opierać? Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PPE. Ale winszuję, że Ci się trailer podoba. Masz prawo. Ale nie wklejaj czegokolwiek z PPE na potwierdzenie swoich odczuć bo to za mocne. Może wklejać co chce jeśli jest to w temacie, nawet z Pudelka, byle by było to w granicach rozsądkowości-tematycznej. Liczymy się z tym , że portal PPE nie jest w pełni rzetelny, ale trailera to Ty mu nie broń zamieszczać.
Ryszawy 297 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Ja tam się jaram, bo lubię Dead Space (no ale tylko pierwszą i drugą część) a następcy zbyt licznie nie wyskakują zza rogu. Ale na dobrą sprawę ciężko po tych fragmentach ocenić, czym właściwie ta gra będzie. 1
Vulc 1 683 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 2 godziny temu, Tankietka napisał(a): Dziwi mnie, że tego nie widzicie. A co tutaj jest do oglądania? Jak sam zauważyłeś, to tylko krótka zajawka. Jeśli Ty tam widzisz crapa, równie dobrze ktoś może widzieć potencjał. Mam teraz powiedzieć "dziwi mnie, że go nie widzisz"? Nie oczekuję i nie nastawiam się na to, że to będzie topowa produkcja. Ani developer tego nie sugeruje, ani żadne materiały. Ale czekam, bo to są zdecydowanie moje klimaty. I trzymam kciuki, że nie będzie dla mnie takim rozczarowaniem jak Callisto Protocol.
JeRRyF3D 1 273 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Concept art spoko, klimacik spoko, światło całkiem spoko... grzecznie czekać. Nie napalać się. Rokuje fajnie. 2
Necronom 288 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Trochę to za bardzo Dead Space "zalatuje", szczególnie maszkary. Lubiłem DS, ale wolałbym coś bardziej świeżego niż klona. W każdym razie, bez ekscytacji, ale w kręgu zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi