Returnal - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
A na tej wersji też działała/działa dupe method z czasów oryginalnego 1.11B? -
Przez Paw79 · Opublikowano
15-20% to nie jest tak mało i jako posiadacz podkręconej 5070Ti szybko trafiłem na scenariusze gdzie ta dodatkowa moc na pewno by się przydała. Np. W Cyberpunku z PT w 2560x1440p/DLSS Q podczas szybkiej jazdy przez miasto nawet po OC są spadki do ~55fps. A Path Tracing ma to do siebie, że tam nie da się nadrobić płynności zrzucając trochę samą wolumetrię mgły i chmur, jak to ma miejsce w przypadku ustawień ze zwykłym RT lub w czystym rastrze. Jakieś sensowne przyrosty w tym trybie (+7-8%) pojawiają się ewentualnie dopiero po obniżeniu wszystkich zwykłych detali na medium, a to już wyraźnie odbija się na obrazie. Oczywiście nie jest to też jakiś dramat- przy locku na 60fps i wyłączeniu OSD spokojnie można pograć z PT + Ultra bez dużego dyskomfortu. Choć już np. w 3440x1440p mógłby być z tym problem. Ogólnie trzeba mieć świadomość, że jakiej karty byś nie miał, i jakiego OC byś nie zrobił, to zawsze znajdą się gry i ustawienia które ją zajadą. Idąc takim tokiem rozumowania, to 5070Ti/5080 nie nadają się nawet do 1440p. -
Przez burn · Opublikowano
Miałem lekką obsuwę z zakupem. I dopiero wracam do tematu ^^. Tak zostaje przy 3440x1440. Przy 45" taka rozdziałka nie jest dla ciebie za niska? Byłem w sklepach zobaczyć jak te Monitory wyglądają na żywo (oczywiście same rozmiary bo na półkach same va/ips). I sam niewiem, qd oledy 1800r wydają sie chyba za płaskie, z kolei 800r to woled od LG i niewiem czy 34" nie za małe do tego. Wg mnie (teoretycznie bo na półce tez nie znalazlem) Idealny bylby 39" z zakrzywieniem 800r. Ale niewiem czy nie za duzy na tą rozdzialke i czy nie bedzie "pikselozy". No i ofc cena + ~1000zł. Co powiecie na temat Woled/qd oled, kurwica 800r/1800r, i 39"/34" w 3440x1440p ? Ps. Kurde GPU bylo latwiej wybrać 2 dni researchu i RTX w drodze a tu za duzo wyboru 😅 -
Przez maras2574 · Opublikowano
Najlżejszy Bo daje najwięcej fps, ale na DLSS Wysoka wydajność Niestety w ruchu nie jest już tak fajnie jak na ss Według mnie, nadal najlepiej jest na Jakość i K O DLAA nie mówię Mowa tylko o CP 2077, nie wiem jak w innych grach -
Przez Godlike · Opublikowano
Poka screeny, pochwal się bo sam jestem ciekaw jak taki damge wyciągnąć, do tego ta zbroja wygląda kozacko a nie na zasadzie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi