RX 7xxx (RDNA 3) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez [email protected] · Opublikowano
793 431 988 dasz rady zadzownic ? -
Przez Qrdello · Opublikowano
Ja już tutaj to parę razy napisałem, no ale ... Wszystko z czasem tanieje. Staniała PS5 (najpierw zdrożała, no ale to akurat narzut SONY, taki z czapy), staniały karty graficzne (chociaż te premium zostały w cenach premium), staniały procesory - ale to że na rynku występuje wahanie wynikające z braków chwilowych czy docelowych nie znaczy, że powinniśmy w tym danym momencie wspierać spekulantów i przepłacać za towar 2-3x jego ceny wyjściowej. Sami sobie pętlę na szyję kręcimy, bo to sprawia że następna generacja danego sprzętu jest odpowiednio droższa od poprzedniej. Jeżeli będziemy kupować napędy po 8-9 stów, to SONY na bank z takiej kwoty wystartuje doczepiany napęd w PS6. Skoro ludzie zapłacili 2x cenę? głupi by byli nie chcąc na tym zarobić. Co innego, gdyby zainteresowanie było znikome lub żadne. Sklepy chcąc popchać stock zniżałyby ceny i sytuacja się normuje. Dla nas, dla klientów. Zgadzam się w pełni, że brak napędów na stałe przy PS5Pro jest trendem, który ostatecznie spowoduje wyparcie pudełek i absurdalne ceny gier cyfrowych - i że jest to trend wybitnie zły. Nawet nie kwestia cen sprzętu czy gier, tylko faktu - że posiadanie fizycznego nośnika przekłada się na faktycznie posiadanie gry. W wypadku cyfr? Jesteśmy zależni od SONY i ich polityki co do posiadania kont na serwerach SEN. Wystarczy, że corpo wycofa się z rynku PL i po koncie, po grach no ale nawet taki zestaw argumentów nie skłoni mnie do wspierania innej patoli. I ja się nie obrażam, i doskonale radzę sobie z czytaniem między wierszami. Chciałem Ci tylko pokazać, że czytać dosłownie też potrafię. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://x.com/WarNewsPL1/status/1869803297340874979?t=9Rjg5BQtzmjNvgWm0V2D_A&s=19 -
Przez Totek · Opublikowano
Przy tych opóźnieniach to może siedzieć jakieś D9, chociaż w 2007 przestali je dawać do reaperów. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Od Wiejskiego . https://www.youtube.com/post/UgkxM2CU_ACW_W3scuedZ8sSONa1Gbn2GJLM
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi