Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
W ogóle coś grzejesz w mieszkaniu, że dostajesz takie zwroty? 5800X3D do 4k z 5090 będzie za słaby. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
To Twój ostatni wynik i on jest wpisany. Dodaj jeszcze 10 postów z różnymi konfigami to będzie łatwiej dojść o co Ci chodzi Jak już masz jakieś sapy to pisz jaki wynik nie jest dodany i przestań marnować mój czas. -
Przez miro · Opublikowano
zapomniałeś dopisać " moim zdaniem " nie wierzę że byłeś na tym filmie w kinie, oglądałeś kamerę udającą HDR/web-dl z pociętymi scenami, albo DL który wyszedł na święta, ale ten film w domu nawet na duzym TV nie oddaje oczywiście, szanuję, nie musi się podobać, są gusta i guściki, nawet źle by było gdyby się wszystkim podobało, dyskutujemy sobie. mi się np bardzo podobał Horyzont Costnera, a gro ludzi twierdzi że dłużyzny itd itp, oczekiwali jak widac akcji non stop radzę sobie przypomnieć tańczącego z wilkami, tam były dłużyzny, a wyszła jeszcze o godzinę dłuższa wersja reżyserska i dalej oglądało się to bardzo miodnie co do Spartakusa, dla mnie tez dalej sztos. Choć nie wiem jak podszedłbym do niego teraz. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Skoro nie lubisz PiS-u tak samo jak obecnej koalicji, to dlaczego o PiS-ie i ich "osiągnięciach" tak piszesz, jakbyś bronił to szemrane towarzystwo? A z kolei na to, co robi Koalicja rządząca to tylko krytykujesz? -
Przez Maxforces · Opublikowano
Nie jest nadal jest stary
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi