-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Kozacka chata :O -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ten żółty to ja sam dałem bo miałem pod ręką akurat żółty. Ale on jest podłączony do złączki z wszystkimi niebieskimi: od silnika i są jeszcze 2 inne niebieskie idące do rolet będących dalej w pomieszczeniu. Dobrze ja to rozumiem, że ten mój żółty który jest niebieskim połączony z silnikiem rolet łącze teraz z Lin w włączniku klawiszowym, a z włącznika dwa kable wychodzące podłączam jako S1 i S2 w sterowniku WiFi? Nie to na pewno jebnie wtedy bo stary sterownik działał inaczej. Tam włącznik klawiszowy dalej był podłączony pod napięcie osobno, a osobno sterownik WiFi. Tu widzę, że włącznik klawiszowy nie ma w ogóle być podłączony pod napięcie i jeszcze o tym ostrzegają. -
Przez Macius · Opublikowano
Po pracy po testuje dłużej ale teraz z 2.5s stutter, capframex pokazuje 0.5 max to dużą różnica bo jej nie odczuwam np pojawiał się przeciwnik miałem mikro zacięcie teraz brak -
Przez Misticzx · Opublikowano
Kiedyś jak robiono castingi do filmów na nową postać, to kierowano się zapotrzebowaniem na dany wygląd, a wcześniej nawet wiek miał znaczenie (14 letnia Ellie w I sezonie nie powinna być grana przed dorosłą), dopóki prawo nie ograniczyło aktorkom nieletnim pracy na planie do kilku godzin dziennie co było powodem rezygnacji producentów filmów i seriali z takich aktorek w rolach głównych. Do tego jakieś umiejętności aktorskie też przy okazji sprawdzano. A do tego serialu wzięli jakieś babsko, które im tylko dobrze zagrało scenkę podczas castingu, a wygląd całkowicie olali jak totalni idioci. Zresztą z dwojga złego zawsze lepiej wziąć zbyt ładną aktorkę (w stosunku do postaci gry), niż zbyt brzydką.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi