Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, bourne2008 napisał(a):

Podaj jakiś wiarygodny ranking :D

Nie chce mi sie szukac. Tak po prostu slyszalem o pakiecie ESET. A sam kiedys uzywalem, kiedy jeszcze mial taki mega dziwny interfejs w czasach XP.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano
7 minut temu, daerragh napisał(a):

Nie chce mi sie szukac. Tak po prostu slyszalem o pakiecie ESET. A sam kiedys uzywalem, kiedy jeszcze mial taki mega dziwny interfejs w czasach XP.

źródło: "Trust me BRO"

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, narmiak napisał(a):

źródło: "Trust me BRO"

Prosze. Daleko od idealu. I na poziomie DARMOWEGO Defendera. Zrodlo: av-comparatives.org

Tym razem "BRO" mowil prawde.

Beztytuu.thumb.jpg.4b9159d0c4474d897eed14df51a9d902.jpg

Edytowane przez daerragh
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, daerragh napisał(a):

Prosze. Daleko od idealu. I na poziomie DARMOWEGO Defendera. Zrodlo: av-comparatives.org

Tym razem "BRO" mowil prawde.

Beztytuu.thumb.jpg.4b9159d0c4474d897eed14df51a9d902.jpg

To jest tylko ranking "false positives". Wrzuć resztę, no bądź obiektywny :lol2:

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, bourne2008 napisał(a):

To jest tylko ranking "false positives". Wrzuć resztę, no bądź obiektywny :lol2:

Bzdura. False-positive sa na dole (wykres liniowy). Slupki to zmierzona skutecznosc.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano
5 godzin temu, daerragh napisał(a):

A wylaczacie Integralnosc pamieci w Defenderze? Ta opcja bardzo spowalnia CPU.

U mnie nie chce się włączyć, bo mam niekompatybilne sterowniki do czegoś z tą funkcją, więc z atuomatu jest wyłączona :E 

Co do rankingów antywirusów, to ESETA nie ma prawie w żadnych rankingach. Dlaczego? Bo nie potrzebują za kasę pchać się w takie porównania. 

Opublikowano

Co do tych wszystkich antywirusów to od lat nie miałem w systemie żadnego i nie raz siedziałem na starszym buildzie windy z zablokowanym permanentnie WU czasami po roku robiłem jakis dogłębny skan z ciekawości i zawsze było czysto :E a wchodzę wszędzie gdzie się da jeszcze pobieram z torrentow regularnie, większość osób jest przewrażliwiona na tym punkcie ;) 

• Upvote 1