daerragh 31 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 5 minut temu, bourne2008 napisał(a): Podaj jakiś wiarygodny ranking Nie chce mi sie szukac. Tak po prostu slyszalem o pakiecie ESET. A sam kiedys uzywalem, kiedy jeszcze mial taki mega dziwny interfejs w czasach XP. Edytowane 8 Listopada przez daerragh
narmiak 19 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 7 minut temu, daerragh napisał(a): Nie chce mi sie szukac. Tak po prostu slyszalem o pakiecie ESET. A sam kiedys uzywalem, kiedy jeszcze mial taki mega dziwny interfejs w czasach XP. źródło: "Trust me BRO"
daerragh 31 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 12 minut temu, narmiak napisał(a): źródło: "Trust me BRO" Prosze. Daleko od idealu. I na poziomie DARMOWEGO Defendera. Zrodlo: av-comparatives.org Tym razem "BRO" mowil prawde. Edytowane 8 Listopada przez daerragh 1 1
narmiak 19 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 19 minut temu, daerragh napisał(a): Tym razem "BRO" mowil prawde. Tym razem jest jakieś źródło
caleb59 352 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Ale wiecie, że te rankingi się tak dynamicznie zmieniają, że jeden miesiąc jest spadek, w następnym nagle znowu git i tak w kółko.
bourne2008 85 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Godzinę temu, daerragh napisał(a): Prosze. Daleko od idealu. I na poziomie DARMOWEGO Defendera. Zrodlo: av-comparatives.org Tym razem "BRO" mowil prawde. To jest tylko ranking "false positives". Wrzuć resztę, no bądź obiektywny
daerragh 31 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 5 minut temu, bourne2008 napisał(a): To jest tylko ranking "false positives". Wrzuć resztę, no bądź obiektywny Bzdura. False-positive sa na dole (wykres liniowy). Slupki to zmierzona skutecznosc. Edytowane 8 Listopada przez daerragh
bourne2008 85 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Niestety masz rację. Wracam do Defendera.
LeBomB 258 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 5 godzin temu, daerragh napisał(a): A wylaczacie Integralnosc pamieci w Defenderze? Ta opcja bardzo spowalnia CPU. U mnie nie chce się włączyć, bo mam niekompatybilne sterowniki do czegoś z tą funkcją, więc z atuomatu jest wyłączona Co do rankingów antywirusów, to ESETA nie ma prawie w żadnych rankingach. Dlaczego? Bo nie potrzebują za kasę pchać się w takie porównania.
Send1N 632 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Co do tych wszystkich antywirusów to od lat nie miałem w systemie żadnego i nie raz siedziałem na starszym buildzie windy z zablokowanym permanentnie WU czasami po roku robiłem jakis dogłębny skan z ciekawości i zawsze było czysto a wchodzę wszędzie gdzie się da jeszcze pobieram z torrentow regularnie, większość osób jest przewrażliwiona na tym punkcie 1 1
LeBomB 258 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada @Send1N ja zainwestowałem w ESETa po incydencie z wirusem, który w zasadzie zniszczył mi dane na jednym dysku i sprawił sporo problemów żeby go usunąć. 2
Pawelek6 70 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Pytanie, raczej dość oczywiste i proste, ale chcę się upewnić. W przyszłym roku w październiku jak się zakończy wsparcie, a więc wyjdzie powiedzmy październikowa aktualizacja zabezpieczeń, która będzie ostatnią, to... wbudowany antywirus defender nadal będzie działał, aktualizował się oraz aplikacje ze sklepu MS Store będą się aktualizowały, no nie?
caleb59 352 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) Tak, tutaj chodzi o aktualizacje samego Windowsa ale ponoć ma pojawić się nieoficjalny sposób na ich otrzymywanie bez płacenia tego śmiesznego abonamentu, czas pokaże. Cytat Microsoft announced Extended Security Updates (ESU) where users can buy the ESU subscription to receive Windows updates. These updates will begin to roll out in November 2025. We will update in the future on how you can easily get these updates for free. Edytowane 10 Grudnia przez caleb59
Strutter 17 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia @Pawelek6 @caleb59 Jest też edycja ze wsparciem do 2032. https://learn.microsoft.com/pl-pl/lifecycle/products/windows-10-iot-enterprise-ltsc-2021
Rekomendowane odpowiedzi