Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, tgolik napisał(a):

Ja też nie narzekam. Jedynie, jak pojeżdżę za długo ścigaczem po tych preriach, to dobijam do 24 GB VRAM i spadają klatki. jednak nie ma szarpania (stutteru).

RTX DI leży i dalej robi pod siebie, dzięki za potwierdzenie.

Opublikowano
54 minuty temu, tgolik napisał(a):

Ja też nie narzekam. Jedynie, jak pojeżdżę za długo ścigaczem po tych preriach, to dobijam do 24 GB VRAM i spadają klatki. jednak nie ma szarpania (stutteru).

Mam to samo 🙄 Pomaga, na jakiś czas, zmiana lokacji przez szybką podróż

Opublikowano
2 godziny temu, tgolik napisał(a):

2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Mam to samo 🙄 Pomaga, na jakiś czas, zmiana lokacji przez szybką podróż

Potwierdzam u mnie też tak jest 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Gra jest bardzo nierówna. Są fajne misje, z fajnymi postaciami, ciekawymi dialogami. Z drugiej strony takie irytujące niedorobienia jak brak możliwości wspinania się na większość obiektów, szczególnie skał. W ogóle trudno określić, którędy wejść do miejsc położonych wyżej. Czasem na skałkę można wskoczyć, czasem półka sięgająca do pasa jest nie do przejścia. W Far Cry kotwiczki do wspinania były rozmieszczone jakoś sensowniej a skały niemożliwe do pokonania jakoś jednoznaczniej określone.

No ale gramy dalej. Blaster już zabija, śmigacz skacze na 60 metrów - zauważyłem, że po ulepszeniu blastera przeciwnicy przestali być wyzwaniem - kilka razy nie musiałem się już w ogóle skradać, tylko rozwalałem wszystkich jak leci.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Barosz

Piszemy od tygodnia, że jest lepiej. Ja w sumie bawię się dobrze i z 6 rozgrzebanych gier najbardziej ciągnie mnie do Outlaws. Widać, że UBI włożył w ten świat gigantyczną ilość pracy. Obawiam się, że po nieudanej premierze na STEAMie Ubi porzuci grę. A szkoda, hejterzy pewnie są zadowoleni.

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No tak i przez tych legendarnych hejterów UBI przebudowało podstawowe mechaniki w tej grze, czyli walkę i skradanie, długo, długo po premierze? Może ja trochę w innej epoce żyję, ale czy nie powinni zrobić tego raczej przed premierą? Może wtedy plemię hejterów nie wylazłoby spod ziemi i wszyscy byliby zadowoleni? Ale co ja tam wiem...

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
5 godzin temu, Barosz napisał(a):

Ta gra już dostała przebudowę systemu walki i skradania czy dopiero dostanie ? Widać jakieś światełko w tunelu?

Wykrycie już nie powoduje końca misji i tyle:)

Opublikowano (edytowane)

Wg mnie spokojnie można wiele misji zakończyć tylko skradając się - jest kilka mechanizmów wspomagających skradanie się (atak, odwrócenie uwagi przez zwierzaka lub gwizdnięcie). No i wysoka trawa jak w Horizonie.

Edytowane przez tgolik