Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Oglądałem pierwszy i też nie wiem o co w tym chodziło -
Przez j4z · Opublikowano
Ale kot rmx Z tego właśnie pamiętam High Contrast, za za***istych remixów. 😀 -
Przez musichunter1x · Opublikowano
I weź dogrzeb się tu do racji, jak jedna mojsza od twojszej w tych mediach. Według mnie nakręcone pionki nie powinny przeszkadzać służbom, a miejsce powinna zabezpieczać policja. Mogliby choćby jeden radiowóz wysłać z nimi. Reszta to błędy ludzkie, a gestapo i terroryści to propagadna obu, choć nie widziałem co miało do powiedzenia ICE lub ludzie z nimi związani. Z komentarzy domyślam się, że na początku wypierano się winy i stawiano tego obywatela w gorszym świetle, choć niby dogrzebałem się do kolejnego ujęcia, z którego widać, jak sięga do kieszeni, po rozbrojeniu, ale przydałoby się porównać to z resztą ujęć.. I tak po obu stronach jest to niewłaściwie zorganizowane, przy czym to jedna z nich utrudnia sprawy, zamiast pomóc zrobić to lepiej. Edit. Najbardziej irytuje mnie kręcenie propagandy, jak to ICE jest gestapo Trumpa i mordują ludzi. Piękne dalsze eskalowanie sytuacji emocjonalną papką, a z drugiej strony brakuje mi zastanowienia co można zrobić lepiej. -
Przez Send1N · Opublikowano
W takim budżecie dostaniesz lapka z 5070Ti - wydajność +/- ta sama co 4080. Jest tylko jeden mały problem nie będzie on z ekranem oled w rozmiarze 17.3/18 tylko mniejszym. Ewentualnie jeżeli musi być oled i nie urządza cię gpu typu rtx 5070 bez Ti to zapytaj o dostępność tego w delkomie https://delkom.pl/p/laptop-lenovo-legion-pro-5-gen-10-16iax10h-83lu0000pb-ultra-9-275hx-16-wqxga-oled-165hz-32gb-1000ssd-rtx5070ti-dlss-4-179359
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi