slafec 76 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Już lepiej mogli sprzedać całe studio, niż zostawiać taki szkielet..
Elvis79 203 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca W dniu 8.07.2026 o 06:24, Gonzo3211 napisał(a): Nadeszła wiekopomna chwila . Kusił od dawna, a doszedłem do wniosku że skoro kocham switcha i tylko z niego głównie korzystam to może jednak ten pro pad się przyda. No i pewnie zaraz wyrzucą ze sprzedaży. Fajnie że bezprzewodowy i działa wybudzanie konsoli. Może jednak Switch2 ? Na pro controller2 są ostatnio niezłe promocje na około 215zł Przykładowo takie Zeldy w wersji na S1 a S2 to niebo a ziemia
Gonzo3211 117 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 15 godzin temu, Elvis79 napisał(a): Może jednak Switch2 ? Na chwilę obecną niczym mnie nie przekonuje ale jak kiedyś wpadnie to razem z pro padem 2 . Wczoraj odebrałem pada i pierwsze wrażenie: ale ekstra . Pograłem 5 minut żeby sprawdzić, dzisiaj już dłużej i pad rewelka . Racja że dpad jak na razie w porządku, nie wiem jak ci ludzie na yt grają albo jak wciskasz na raz wszystkie kierunki to dziwne że jeden nie łapie Nawet włączyłem specjalnie crasha bandicoota i kilka poziomów przeszedłem na samym krzyżaku i poza tym że się odzwyczaiło to zero problemów a nawet zaczynało mi się podobać. Myślałem że będzie dużo gorszy. Pokazałem pro pada siostrze i też zaraz sobie zamówiła . Switch 2 jak już wyjdzie jakiś poprawiony i będą wymienne baterie w konsoli i padzie, czemu nie. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu . Naładowałem do pełna i zobaczymy na ile starczy mu soku.
Elvis79 203 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 8 godzin temu, Gonzo3211 napisał(a): Na chwilę obecną niczym mnie nie przekonuje ale jak kiedyś wpadnie to razem z pro padem 2 . Wczoraj odebrałem pada i pierwsze wrażenie: ale ekstra . Pograłem 5 minut żeby sprawdzić, dzisiaj już dłużej i pad rewelka . Racja że dpad jak na razie w porządku, nie wiem jak ci ludzie na yt grają albo jak wciskasz na raz wszystkie kierunki to dziwne że jeden nie łapie Nawet włączyłem specjalnie crasha bandicoota i kilka poziomów przeszedłem na samym krzyżaku i poza tym że się odzwyczaiło to zero problemów a nawet zaczynało mi się podobać. Myślałem że będzie dużo gorszy. Pokazałem pro pada siostrze i też zaraz sobie zamówiła . Switch 2 jak już wyjdzie jakiś poprawiony i będą wymienne baterie w konsoli i padzie, czemu nie. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu . Naładowałem do pełna i zobaczymy na ile starczy mu soku. Powinien 40 godzin śmigać, jak weźmiesz NS2 to tylko jeden minus, że nie wybudzisz nim konsoli, ale jako dodatkowy pad może służyć a tłukłem od dawna że sam pad jak i jego dpad w pyte są
Phoenix. 7 022 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca https://videocardz.com/newz/xbox-may-introduce-positron-disc-to-digital-system-to-insiders-next-week
kanon7 820 Opublikowano 11 Lipca Autor Opublikowano 11 Lipca Asha Sharma nie ma jaj (jakkolwiek to brzmi ) aby dowalić Sony i dać do Project Helix napęd.
Gonzo3211 117 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca To samo pomyślałem - jak sony ich "zaorało" płytami po e3 w tamtej gen, tak teraz "oni" ogłaszają że napęd jak najbardziej stanowi integralną część projektu Helix i BOOM! Generacja wygrana już na starcie. W dniu 10.07.2026 o 20:01, Elvis79 napisał(a): Powinien 40 godzin śmigać, jak weźmiesz NS2 to tylko jeden minus, że nie wybudzisz nim konsoli, ale jako dodatkowy pad może służyć a tłukłem od dawna że sam pad jak i jego dpad w pyte są Jak wpadnie switch 2 to i pro pad 2. Drugiego do jedynki nie będę brał . Będą wymienne baterie to już na duży plus. Pad jak na razie rewelacja.
reddy 186 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Nawet jakby napęd dali, to pewnie podejmą 5 innych dziwnych decyzji i się wyłożą
Elvis79 203 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 9 godzin temu, Gonzo3211 napisał(a): To samo pomyślałem - jak sony ich "zaorało" płytami po e3 w tamtej gen, tak teraz "oni" ogłaszają że napęd jak najbardziej stanowi integralną część projektu Helix i BOOM! Generacja wygrana już na starcie. Jak wpadnie switch 2 to i pro pad 2. Drugiego do jedynki nie będę brał . Będą wymienne baterie to już na duży plus. Pad jak na razie rewelacja. No wiadomo, miałem na myśli że pro pad1 będzie jako dodatkowy. 1
Gonzo3211 117 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 8 godzin temu, reddy napisał(a): Nawet jakby napęd dali, to pewnie podejmą 5 innych dziwnych decyzji i się wyłożą Nawet teraz ten napęd jest "zbędny" bo na płytach i tak jest sam instalator i wszystko leci z neta. Poszłoby o samą propagandę, ale tak jak piszesz - i tak by to zepsuli. 42 minuty temu, Elvis79 napisał(a): No wiadomo, miałem na myśli że pro pad1 będzie jako dodatkowy. Źle zrozumiałem . Że pro pada 2 teraz do switch 1, ale on nie wiem czy by w ogóle działał? Chyba nie.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca No i S-ka wpadła dziś do domu. Gamepass odpalony, dzieciaki zadowolone, jest git.
ODIN85 4 926 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Smarta nie masz w tv? Bo tylko do yt się nada
Element Wojny 5 345 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca No jakoś dzieciaki właśnie grają i są zadowoleni, ale ITH jak zwykle wie lepiej. 3
Elvis79 203 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 3 godziny temu, Gonzo3211 napisał(a): Źle zrozumiałem . Że pro pada 2 teraz do switch 1, ale on nie wiem czy by w ogóle działał? Chyba nie. Nie
Henryk Nowak 1 949 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a): No jakoś dzieciaki właśnie grają i są zadowoleni, ale ITH jak zwykle wie lepiej. Moje też grają na xss, kupiłem im 3 lata temu i do teraz to jest ich najczęściej używana konsola. 1
Kris194 5 069 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Cieszcie się waszą cyfrową przyszłością. Jak ktoś wam się włamie na konto to korpo zawiesi permanentnie konto i zabezpieczy dane tak dobrze, że nawet wy nie będziecie mieli do nich dostępu. A te wszystkie gierki, które kupiliście? Kupcie je sobie jeszcze raz
bourne2008 1 816 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Pomijam gry ale cały dobytek trzymał w chmurze? Bez backupu? To taki typ ludzi co ma hasło zapisane na karteczce i przypięte do monitora? A pin do karty kredytowej zapisany na rewersie karty? A teraz kręci z tego dramę i podbija zasięgi ? Idiokracja na pełnej. Edytowane 14 Lipca przez bourne2008
galakty 5 169 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Jakoś nie wierzę że 25 lat danych tam trzymał...
sino 99 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Xbox pojawił się w 2001 więc konto może mieć ok. 25 lat. 18 godzin temu, Kris194 napisał(a): Jak ktoś wam się włamie na konto to korpo zawiesi permanentnie konto Być może zrobił to idiota: AI (czyli IQ = 0), bo teraz to AI jest supportem i trzeba walczyć o kontakt z człowiekiem. Takich spraw była masa i się kończą dobrze. Teraz się kończą źle zapewne z powodu AI. Tak więc trzeba walczyć i trafić na kogoś o IQ > 0. Można też walczyć w sądzie i MS dostanie karę, że hej, w USA to i 100 mln $ może być. Nowe konto czemu nie, ale wszelkie licencje mają obowiązek przenieść (lub oddać kasę, bezpodstawna blokada konta nie jest podstawą do kradzieży kupionych gier).
sino 99 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca No i mamy rozwiązania: https://www.ppe.pl/news/418467/gracz-stracil-dostep-do-gier-na-xbox-z-dnia-na-dzien-trzeba-bylo-zrobic-afere-aby-microsoft-odpowiedzial.html https://www.ppe.pl/news/417949/gracz-wygral-sprawe-z-microsoftem-sad-kazal-oddac-konto-xbox-i-cala-cyfrowa-biblioteke.html Dwa przykłady które pokazują, że trzeba walczyć zamiast zdać się na wyrok AI (IQ = 0). PS. W Orange od lat pracuje idiota AI Max, ale da się go przejść i dotrzeć do człowieka. Wiele firm obecnie tego nie oferuje, ale gdy dostaną kary to będą. Co się odwlecze to nie uciecze, bogacze wcale nie są bezkarni, nie tylko Epstein, a też z afery Enronu czy innych. Nawet Musk nie da rady przekupywać wszystkich w kwestii samochodów autonomicznych.
Reddzik 3 899 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) https://www.ppe.pl/news/418810/xbox-polska-i-bethesda-polska-zlikwidowane-microsoft-zakonczyl-dzialalnosc-lokalnych-zespolow.html Edytowane 19 Lipca przez Reddzik
Wu70 992 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Czasami nawet cyfra trafi się w uczciwej cenie https://www.pepper.pl/promocje/dragon-ball-fighterz-xbox-one-xbox-series-xs-za-darmo-instrukcja-w-opisie-1323400
Elvis79 203 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Co rzadko spotykane to zobaczcie po ile będzie pudło nowych wyścigów Star Wars a po ile cyfra ( nie patrzeć na ps5 bo tam bez zmian stabilnie )
Phoenix. 7 022 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia https://videocardz.com/newz/xbox-series-prices-go-up-in-europe-series-s-now-costs-e499-as-much-as-series-x-at-launch
kanon7 820 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/xbox-series-prices-go-up-in-europe-series-s-now-costs-e499-as-much-as-series-x-at-launch Premiera 2020 r.: - Xbox Series S 512 GB - 299$ + Game Pass Ultimate za 4 zł - nie sprzedaje się To zrobimy podwyżkę 2026r.: - Xbox Series S 512 GB - 499 $ + Game Pass Ultimate za 115 zł Czego nie rozumiecie 3
Rekomendowane odpowiedzi