Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Pierwszy dzień w Polsce?? Zrobi sie jakąś tarczę, ochronę albo coś i rachunki podskoczą o 10% max, resztę kasy ściągnie się od np. przedsiębiorców, kierowców lub innych bardziej zaradnych życiowo. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Dokładanie. Zakup 5070 za 3K i więcej to jak .... nie będę pisał, sami się domyślcie co jest w tym kieliszku -
Przez NotQuite · Opublikowano
Prawnika obowiązują wyższe standardy. No na pewno złamał. Czekam na grzywnę. 99% zwykłych kierowców w tej sytuacji zostałoby obwinionych i ukaranych. Tak musiało być, bo nikt nie chciał respektować rozporządzenia o znakach i było zbyt wiele niepewnych sytuacji. Byłem przeciwko tej nowelizacji, ale jestem w 100% przekonany, że odniosła skutek polegający na tym, że kierowca widząc pieszego się zatrzyma - i tak powinno być. Gdy jestem pieszym a chcę przepuścić nadjeżdżające auto, to stoję daleko od pasów. Bo jak tylko się do nich zbliżę, to 99% aut się zatrzymuje. Dawniej w takiej sytuacji to było losowe czy mnie puści, czy nie. Tam gdzie mieszkam i gdzie jeżdżę nie ma problemów z pieszymi. Rowerzyści jeżdżą źle, ale prawdziwą plagą są dzieci na hulajnogach. Do najlepszego szpitala, MSW. Cała Polska wsztrzymała oddech. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Po prostu wydadzą tylko cyfrowke, zarobią pierdyliard pieniędzy , a później wydadzą kopie fizyczne i znowu zarobia tym razem nie cały pierdyliard. No ja np. kupię wtedy dwa razy -
Przez azgan · Opublikowano
3 zrobiła na mnie chyba największe wrażenie bo to była pierwsza FH w jaką zagrałem i pierwsza na PC. 4 to było w zasadzie to samo tylko dodali pory roku + nowa mapa a 5 to w zasadzie RT i kaktusy 😉
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi