Ryzen 7800x3d i jego ustawienie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
And the winner is... Czym dłużej będziesz się zastanawiał tym bardziej Ci się wszystko rozmydli. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@oldfashioned to nie ja spłycam tylko ty robisz jakieś podziały niewiadomo z czego. Już ci wytłumaczyłem, jak dla kogoś hobby to PC to nie oznacza z automatu ze musi mieć RTX'a 5090. Tak jak ktoś jest graczem to nie oznacza automatycznie nawet ze gra na PC. Sorki ale to ty robisz z igły widły i za wszelka cenę podpinasz pod hobby status finansowy. A to może mieć znaczenie tylko i wyłącznie dla ciebie i dla nikogo więcej. To jest rzecz której nie rozumiesz. -
Przez Garru · Opublikowano
Sam pamiętam jak przechodziłem Gta 4 w 15-20fps w 720p, potem znów ale FullHD z 60fps niskie/średnie, a potem 1440p Ultra 60fps. Tak samo ostatnio jak wymieniłem na 5070Ti to pierwsze co odpaliłem to Watch Dogs 2. Zawsze przy zmianie czegoś w PC odpalam i patrzę na wydajność. Teraz 4k wszystko wymaksowane i płynna rozgrywka. Banan na twarzy i zaczęło się giercowanie mimo, że stara giera, ale piękna. To co piszesz po prostu ma sens i ja też taką osobą jestem, że lubię wracać do ulubionych gier, aby zagrać w nie jeszcze raz z lepszą jakością, gdzie poprzedni sprzęt nie dawał rady. Także rozumiem twojego ziomka. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ceny gier na premiere rzeczywiscie sa lekko odjechane, szczegolnie w PL. Gry potrafią zlecieć z ceny, albo przy winter sale grubo ponad połowe po paru miesiacach, a jak gra rzeczywiscie jest cos warta np MSFS 2024 to nie ma na to promocji w ogole (moze 5%) i trzyma cały czas podobna cene. Innymi slowy dobra dajmy 369zł, zobaczmy ilu napalenców kupi, potem promka -20% 300zł, jak juz Ci powykupowali to wtedy 200zł mega promocja za gre która moze z 50zł jest warta, 2-3h fabuły i tyle. No ale trzeba przyznac, że takie GTA V, RDR2, wlasnie MSF, nawet Cyberpunk to gierki, które warte zakupu w swoich cenach -
Przez lukadd · Opublikowano
Jeśli chodzi o unikanie grania w gry na premiery to jestem mistrzem Większość AAA jeśli kupuję to po roku+, ale tu nawet nie chodzi o względy finasowe i koszt tych gier, tylko, że są niedorobione premierowo, a gier na rynku jest tak dużo i jestem nimi tak zawalony, że spokojnie mogą sobie czekać w kolejce, aż stanieją i twórcy je połatają zanim je kupie. Ale jeśli chodzi o Stalkera 2 to zaczynam wątpić, do dziś nie kupiłem i nie wiem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi